Jump to content


Photo

Site Not Loading On Android Devices, Why?


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Presto-X

Presto-X

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 187 posts
  • LocationPortland, OR

Posted 01 November 2012 - 11:43 PM

Hello guys,

I built this site atop Joomla 2.5 using Twitter bootstrap v2.0.3 at the start of the year and it has been running great, I tested it on all of the latest browsers, iPhone, and iPad all seem to be working great, however I have gotten reports that it does not load on android devices and I cannot find anything that would cause the site not to load. I downloaded the latest android sdk to use the browser emulator and it loaded the site just fine, I'm stumped, does anything in the code jump out at you that would cause the site from loading?

http://www.shawnlindsay.org

#2 Xaotique

Xaotique

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 572 posts
  • LocationPennsylvania, United States
  • Age:22

Posted 11 November 2012 - 10:48 AM

With the default browser it does not work, but with Dolphin HD it works fine, I get the mobile version of your site.

Screenshot of the Error
// ill redo this oops went to .com

// Edit:
On the default browser, your site seems to crash the browser. It begins loading the mobile version of the site, then forces close.

Phone SPH-D700 (Sprint Epic 4G)
Firmware 2.3.6
Gingerbread.EL30

Edited by Xaotique, 11 November 2012 - 10:53 AM.


#3 Scott_S

Scott_S

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 40 posts
  • LocationMilwaukee, WI

Posted 14 November 2012 - 02:45 PM

interesting, never seen this before.

The site does crash my default browser also. I disabled JS and your page loads fine, however, JS is off.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Cheap Linux VPS from $5
SSD Storage, 30 day Guarantee
1 TB of BW, 100% Network Uptime

AlphaBit.com