Jump to content


Images jump a little on mouse over

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 McMaster


    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 55 posts
  • LocationUnited Kingdom
  • Age:26

Posted 13 May 2013 - 09:19 AM



I've recently bumped in to this strange problem that is doing my head in and so I thought I'd post here in the hope that someone can help me out here.


I have a few images on the home page of my website and when I hover over these images a nice opacity appears over the image. The problem I am having is that when I mouse over on certain images, the main image seems to jump to the right a couple of pixels.


Here is the link so you can see what I mean... http://tinyurl.com/ckfo7mn



The 2 images that jump (very top one and very bottom one) aren't linked, whereas the image inbetween does have a link and causes no problems at all? Hmmm... Can anyone help shed some light on this as I'm racking my brains here.



Damon McPate | Web Designer & Developer

#2 Love2c0de


    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 366 posts
  • LocationThe Pleiades
  • Age:23

Posted 13 May 2013 - 11:36 PM

Good morning,


What browser is it happening in? I got it in IE here and the middle image has a border round it in IE - did you want that?


Kind regards,



#3 haku


    Advanced Member

  • Staff Alumni
  • 6,179 posts

Posted 20 May 2013 - 02:15 AM

Not seeing it in Firefox.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users