Jump to content

JarlG

New Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About JarlG

  • Rank
    Newbie
  1. Thanks. Yes I just found out that that was the case :-) I used: $modelName = preg_replace('/.$/', '', $modelName); instead which also worked. So thanks, and now I got an explanation for why and not just a solution. Much appreciated!
  2. Hi, I'm trying to create objects on the run, but it I have run int a barrier that is really annoying: The code is: $tableName = $this->_stripNamespaceFromClassName(get_class($this)); $modelName = $tableName; $modelName[strlen($modelName) - 1] = ""; $demoModelName = "Product"; echo "-".$tableName."-\n"; echo "-".$modelName."-\n"; echo "-".$demoModelName."-\n"; $demoFullyQualifiedModelName = "\\StreamComposer\\Models\\$demoModelName"; $fullyQualifiedModelName = "\\StreamComposer\\Models\\$modelName"; echo "So far so good\n"; new $demoFullyQualifiedModelName(); echo "Demo loaded ok\n"; new $fullyQualifiedModelName(); echo "Fully loaded ok\n"; The result is (Echo string is bold): -Products- -Product- -Product- So far so good Demo loaded ok PHP Fatal error: Uncaught Error: Class '\StreamComposer\Models\Product' not found in /var/www/streamcomposer.com/api/Models/Repositories/Repository.php:61 Stack trace: #0 /var/www/streamcomposer.com/api/Command/setupPayment.php(27): StreamComposer\Models\Repositories\Repository->loadAll() #1 /var/www/streamcomposer.com/api/Command/setupPayment.php(32): StreamComposer\Command\SetupPayment->createPlans() #2 {main} thrown in /var/www/streamcomposer.com/api/Models/Repositories/Repository.php on line 61 As you see the $demo.. object loads fine, but the $fully.. does not :-( Thanks in advance
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.