Jump to content

mikebyrne

Members
  • Posts

    780
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

mikebyrne's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (4/5)

0

Reputation

  1. Something like this: <form id="contact_form" method='post' action='contactsubmit.php'>
  2. No, its on a separate page called contactsubmit.php
  3. <form id="contact_form" method='post'> <div class="f-field"><input name="fname" type="text" placeholder="Name" required></div> <div class="f-field"><input name="email" type="text" placeholder="Email" required></div> <div class="f-field"><input name="phone" type="text" placeholder="Phone" required></div> <div class="f-field"><textarea name="msg" placeholder="Message"></textarea></div> <div class="sent-btn"><input name="submit" type="submit" value="Submit"></div> </form> Still the same result. No error msg etc
  4. <!-- our services --> <section id="contact" class="bg-light-teal"> <div class="content-boxed"> <div class="split-color wow fadeInLeft"> <div class="section-number">#05</div> <h2 class="section-heading rotate">Contact</h2> </div> <div class="container-fluid"> <div class="row"> <div class="col-lg-6"> <div class="pr-5 mb-5 wow fadeInUp"> <div class="gmap behind-border-box"><iframe src="https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m14!1m8!1m3!1d2401.5623741248505!2d-6.9729973!3d52.9922718!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x485d6f8aac9336c9%3A0x35a64aae423e6da9!2sIrish+Web+Services!5e0!3m2!1sen!2sin!4v1531902216161" width="100%" height="450" frameborder="0" style="border:0" allowfullscreen></iframe> </div> </div> </div> <div class="col-lg-6"> <div class="wow fadeInRight"> <h3>let’s get in touch</h3> <div class="contact-form"> <form id="contact_form"> <div class="f-field"><input name="fname" type="text" placeholder="Name" required></div> <div class="f-field"><input name="email" type="text" placeholder="Email" required></div> <div class="f-field"><input name="phone" type="text" placeholder="Phone" required></div> <div class="f-field"><textarea name="msg" placeholder="Message"></textarea></div> <div class="sent-btn"><input name="submit" type="submit" value="Submit"></div> </form> </div> </div> </div> </div> </div> <h2 class="section-heading2">Contact</h2> </div> </section> <!-- our contact -->
  5. No, the page stays on the form with all the text etc still in the fields
  6. When I press the Submit button, no error msg appears ie like: "some errors to the send mail"
  7. I'm using a template which contains a form so users can email me, but it doesn't seem to be working. Any ideas why?? I've changed "me@myemailaddress.com" to my own! <?php //Prefedined Variables $to = "me@myemailaddress.com"; // Email Subject $subject = "Contact from Your Site"; // This IF condition is for improving security and Prevent Direct Access to the Mail Script. if ($_POST) { // Collect POST data from form $name = stripslashes($_POST['fname']); $email = stripslashes($_POST['email']); $phone = stripslashes($_POST['phone']); $message = stripslashes($_POST['msg']); //$realcap = stripslashes($_POST['captcha']); $ipAddress = $_SERVER['REMOTE_ADDR']; if (array_key_exists('HTTP_X_FORWARDED_FOR', $_SERVER)) { $ipAddress = array_pop(explode(',', $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'])); } // Collecting all content in HTML Table $content = '<table width="100%"> <tr><td align "center"><b>Contact Details</b></td></tr> <tr><td>Name:</td><td> ' . $name . '</td></tr> <tr><td>Email:</td><td> ' . $email . ' </td></tr> <tr><td>Phone:</td><td> ' . $phone . ' </td></tr> <tr><td>Message:</td> <td> ' . $message . '</td></tr> <tr><td>Date:</td> <td> ' . date('d-m-Y') . '</td></tr> <tr><td>IP:</td> <td> ' . $ipAddress . '</td></tr> </table> '; // Define email variables $headers = "From:" . $email . "\r\n"; $headers .= "Reply-to:" . $email . "\r\n"; $headers .= 'Content-type: text/html; charset=UTF-8'; if (!empty($name) && !empty($email) && !empty($content)) { // Sending Email if (mail($to, $subject, $content, $headers)) { print "Thank you, I will getback to you shortly<br>"; return true; } else { print "Some errors to send the mail."; return false; } } else { print "Some validation errors to send the mail."; return false; } }
  8. Hi Guys, Looking for a bit of constructive feedback on my site: https://goo.gl/aQyCHE Any help would be great!
  9. Bit of a strange one! We are working on a website http://www.guttercarespecialists.ie and are having issue with the banner image scaling with mobile phones. In "Responsive Designer Mode" it all scales fine without issue, however on an actual device the scaling looks terrible! Any help would be great!
  10. Bit of a strange one! We are working on a website http://www.guttercarespecialists.ie and are having issue with the banner image scaling with mobile phones. In "Responsive Designer Mode" it all scales fine without issue, however on an actual device the scaling looks terrible! Any help would be great!
  11. I'm just running a SEO check on my site and it seems to be throwing up the following JS error: TypeError: Cannot read property 'add' of null at Object.e.initADA (https://www.byrnecomputingservices.ie/js/plugins/slick.min.js:1:19334) at Object.e.init (https://www.byrnecomputingservices.ie/js/plugins/slick.min.js:1:19101) at new (https://www.byrnecomputingservices.ie/js/plugins/slick.min.js:1:2832) at n.fn.init.i.fn.slick (https://www.byrnecomputingservices.ie/js/plugins/slick.min.js:1:42781) at slickMobileServices (https://www.byrnecomputingservices.ie/js/custom.js:1024:12) at startCarousel (https://www.byrnecomputingservices.ie/js/custom.js:1043:4) at https://www.byrnecomputingservices.ie/js/custom.js:830:5 at dispatch (https://www.byrnecomputingservices.ie/js/jquery.js:3:6466) at r.handle (https://www.byrnecomputingservices.ie/js/jquery.js:3:3241) Any idea how I can correct this? Any help would be great!
  12. Ok Ive finally got the DB sorted but the values are still not getting passed to my DB. My db is line that was changed is: `ProductNo` double(50,0) NOT NULL auto_increment, The details not getting passed across when I press the button are: ProductName Description Price If I could get ONE to pass across Im can get the rest of the code to work
  13. Im getting an error on the autoincrement line in the SQl, I've tried different ways to phrase it but still getting an error on the line: `ProductNo` decimal(50,0) NOT NULL DEFAULT AUTOINCREMENT, CREATE TABLE `product` ( `Producttype` varchar(4) collate latin1_general_ci default NULL, `ProductName` varchar(80) collate latin1_general_ci default NULL, `ProductNo` decimal(50,0) NOT NULL DEFAULT AUTOINCREMENT, `Stockamount` decimal(5,0) default NULL, `Display` decimal(3,0) default NULL, `Description` varchar(1000) collate latin1_general_ci default NULL, `Price` decimal(6,2) default NULL, `Image` varchar(50) collate latin1_general_ci default NULL, `Imgae2` varchar(50) collate latin1_general_ci default NULL, PRIMARY KEY (`ProductNo`) ) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 COLLATE=latin1_general_ci;
  14. Im using Navicat and for the life of me I cant see how to create a table from the SQL
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.