Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'icons'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welcome to PHP Freaks
    • Announcements
    • Introductions
  • PHP Coding
    • PHP Coding Help
    • Regex Help
    • Third Party Scripts
    • FAQ/Code Snippet Repository
  • SQL / Database
    • MySQL Help
    • PostgreSQL
    • Microsoft SQL - MSSQL
    • Other RDBMS and SQL dialects
  • Client Side
    • HTML Help
    • CSS Help
    • Javascript Help
    • Other
  • Applications and Frameworks
    • Applications
    • Frameworks
    • Other Libraries
  • Web Server Administration
    • PHP Installation and Configuration
    • Linux
    • Apache HTTP Server
    • Microsoft IIS
    • Other Web Server Software
  • Other
    • Application Design
    • Other Programming Languages
    • Editor Help (Dreamweaver, Zend, etc)
    • Website Critique
    • Beta Test Your Stuff!
  • Freelance, Contracts, Employment, etc.
    • Services Offered
    • Job Offerings
  • General Discussion
    • PHPFreaks.com Website Feedback
    • Miscellaneous

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Age


Donation Link

Found 1 result

  1. I'm pretty sure this is the correct forum to ask this, it's my first time posting outside of the PHP forums. I'm building (trying to build) a web app, it's pretty much a practice project so I'm not ready or able to invest in font awesome pro so I've been using their free icons. The issue I'm inquiring about is the font-awesome.min.css file. I've used it in one file and am able to use a certain icon which is listed as a free icon, but I'm not able to get the icon to appear in other places that are linked to the same file. The icon in question is "fa fa-newspaper" icon, if that makes a difference. I can use it in one area of the app but not in another. I suspected I'm using 2 different font-awesome.min.css files. (the project started with a template that I have expanded and customized beyond recognition) but no matter how much I move them around and link them I can't get that one icon to work anywhere else on the app. Nothing I find in searching around tackles this, and it seems like such a silly thing. So I'm wondering if anyone has any input or some knowledge/experience that could answer this question for me. (I'm aware that font-awesome probably has some dependencies so instead of linking to existing files I've tried to copy the file structure into it's own directory) That particular icon still doesn't work, it's not a matter of life and death but it's baffling. So I'm wondering if anyone can explain this to me. TIA
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.