Jump to content


Photo

Registered User Activation


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 CaptSunshine

CaptSunshine
  • New Members
  • Pip
  • Newbie
  • 2 posts

Posted 30 May 2006 - 07:43 PM

Hello all...got a "bug" more that anything else...I currently am running a php site..I transfer the present site from the FTP of my old domain..problem is when someone new registers and an email is sent to them to activate their account..it sends them to the old(not working) site...how can I change this to direct them to my present site.

Thanking All in advance! [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/wink.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":wink:\" border=\"0\" alt=\"wink.gif\" /]

#2 craygo

craygo
  • Staff Alumni
  • Advanced Member
  • 1,973 posts
  • LocationRhode Island

Posted 30 May 2006 - 08:25 PM

is this a forum and if so which one??



#3 karthikeyan_coder

karthikeyan_coder
  • Members
  • PipPipPip
  • Advanced Member
  • 201 posts

Posted 30 May 2006 - 08:59 PM

it may be a script path variable... so try to change vars similar like $scriptpath = ""; in config.php



www.karthi.us

#4 CaptSunshine

CaptSunshine
  • New Members
  • Pip
  • Newbie
  • 2 posts

Posted 31 May 2006 - 03:05 AM

This is a web site...downloads fourms etc...a clan web site for a gaming clan..so as I said it..the site ...was transfered in full from the other site..so I just need to know what to change..thanks for the replys thus far




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users