Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Prismatic

I see my recommendation of SMF was not wasted :)

Recommended Posts

Thanks go to phpfreak.  Awesome job!  I'm just trying to get it all under wraps now ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Great job on converting to SMF. I am the Doc Coordinator at SMF, Jay (above, and a support specialist there) alerted me that you guys converted and I have to say I am really happy that you have. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Damn... you SMF guys are everywhere.

Share this post


Link to post
Share on other sites
[quote author=ober link=topic=99052.msg391142#msg391142 date=1151955087]
Damn... you SMF guys are everywhere.
[/quote]
And we multiply :p

Share this post


Link to post
Share on other sites
well they are probably really excited that a well known site decided to use their script.

Share this post


Link to post
Share on other sites
We are excited whenever anyone uses our software :P

But yeah it did cause a bit of a stir around the team fire :P

Share this post


Link to post
Share on other sites
Well I personally like it. It makes a change from everyone using IPB, and I am only really used to using vBulletin, IPB and phpBB

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sure, it's probably better from a server-side perspective, and definitely mroe secure. But am I the only one who doesn't like the default theme's colours, the use of <font> tags, or the fact that the forum includes a link to the validator and claims valid XHTML but actually fails the test?

Share this post


Link to post
Share on other sites
I believe it probably fails because we're using a RC2 (release candidate) version.  Hence, things aren't perfect and don't always validate.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Yeah there was an error in the RC2 theme in which it was missing a </span>.  Its been fixed for the future versions.

The only use of <font> I'm fimilar with is with the PHP highlighting which is controlled by the highlight_string() function which uses font in PHP 4 and span in PHP 5.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Aah. Okay, that explains that. Thanks for clearing that up for me.
Now the only thing I don't get is why every time I post, it brings me back to the parent forum. Couldn't that maybe become some sort of option for those of us whom it merely annoys? It's a useful feature for some, but because I always browse the forum in tabs, I just don't need it around, and I'm used to being able to look over my post and make sure that I said what I meant.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Profile -> Look and Layout Preferences -> Return to topics after posting by default.

Share this post


Link to post
Share on other sites
I have another functionality question. I use http://www.phpfreaks.com/forums/index.php?action=unread most of the time, and when I click "Mark All Messages As Read" it takes me back to the forum index, instead of keeping me on the unread page. Can I change this?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Now it's working :o I'll keep you updated...

Share this post


Link to post
Share on other sites
[quote]The power of voodoo
(Who do?)
You do
(Do what?)
Remind me of the babe[/quote]
:p

Share this post


Link to post
Share on other sites
HAHA...

Share this post


Link to post
Share on other sites
It happened again. I did the following:

- Click on "Show unread posts since last visit."
- I control-clicked a topic to read it in a new tab.
- I clicked "Mark All Messages As Read" (the one at the top, not the one at the bottom) and was returned to the forum index. I went back and clicked the one at the bottom--same result.

If there are no unread topics and I click "Mark All Messages As Read", I stay on the unread page.

Share this post


Link to post
Share on other sites
When I get home tonight I'll look at the source to try and figure out when it sends you where.

Share this post


Link to post
Share on other sites
It only seems to happen if I've opened an unread topic in a new tab.

Share this post


Link to post
Share on other sites

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.