Jump to content


Photo

changed servers and my browser keeps taking me to old server -RESOLVED


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 kenwvs

kenwvs
  • Members
  • PipPipPip
  • Advanced Member
  • 194 posts

Posted 02 July 2006 - 06:43 PM

I just moved my website to a new server and it has been propagated completely.  For some reason, if I type in www.forsale4u.ca it takes me to the old server.  If I type in http://forsale4u.ca it takes me to the new server.  I have emptied my files, cleared the cache, removed all temp files on my computer, and it is still doing it.  I know the site is not working and isn't related to this, but this is driving me nuts.  I had a friend try it on his machine and he can get to the new server.

Any ideas what I am missing, or not doing that it won't go there.  Obviously there is some reference in my computer to go to the old spot.........but no clue what or where that reference is.

Thanks,

Ken

#2 wildteen88

wildteen88
  • Staff Alumni
  • Advanced Member
  • 10,482 posts
  • LocationUK, Bournemouth

Posted 02 July 2006 - 06:46 PM

The DNS may not have been updated or the server is misconfigured. The browser shouldn't be doing this. But there is a problem with the server. I am not experienced in this but I would think it may be a DNS problem.

#3 kenwvs

kenwvs
  • Members
  • PipPipPip
  • Advanced Member
  • 194 posts

Posted 02 July 2006 - 06:49 PM

anyone else trying to go there using the www is able to get there.  The guy at the support desk and my friend can get there....... it is just me that can't.  If you type it in, you will get there, but will see a page full of errors as I don't have the DB set up properly.

Ken

#4 ober

ober
  • Staff Alumni
  • Advanced Member
  • 5,337 posts
  • LocationEast Coast, USA

Posted 05 July 2006 - 06:34 PM

Depends on where everyone is.  I've seen issues where some people will have access to something in a town over that I won't get access until a day or two later.  It's weird like that.  Also make sure you don't have a local DNS table setup to redirect you automatically.

Info: PHP Manual


#5 kenwvs

kenwvs
  • Members
  • PipPipPip
  • Advanced Member
  • 194 posts

Posted 05 July 2006 - 07:14 PM

I ended up having to install and run System Privacy Shield to get whatever file it is cleaned up.  From time to time I still have to run it or certain pages won't refresh

#6 sylvester

sylvester
  • New Members
  • Pip
  • Newbie
  • 6 posts

Posted 06 July 2006 - 07:41 AM

HELLO KENWVS,

WELL ALL THE SUGGESTIONS ARE FINE...BUT IT WILL BE ADVISABLE TO CONTACT THE TECH. DEPT. WHO CAN ACTUALLY HELP YOU OUT...

ALL THE BEST,

WARM REGARDS,
SYLVESTER




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users