Jump to content


Photo

something very mysterious in all my php files


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 xpace

xpace
  • Members
  • PipPipPip
  • Advanced Member
  • 30 posts

Posted 29 July 2006 - 12:53 PM

Hi all,  ???

I'm having this kind of problem : Randomly in any file already uploaded on server this in brackets () is appearing in first line before <?php and also new empty line is added at the end of file after ?> causing my sessions not working.
Doeas any one know what is causing it or have you ever seen something like this ?????

please let me know how to get rid of it. 

I'm stuffed  :'(



#2 phil88

phil88
  • Members
  • PipPipPip
  • Advanced Member
  • 111 posts

Posted 29 July 2006 - 01:12 PM

I read this a while ago, it might be helpful because from what I remember, the characters were the same ones that are appearing for you. Something to do with setting the charset, I personally don't entirely get it though :)

#3 ShogunWarrior

ShogunWarrior
  • Members
  • PipPipPip
  • Advanced Member
  • 528 posts
  • LocationIreland

Posted 29 July 2006 - 02:28 PM

I'm not sure about the first part but it is valid to leave out the closing tags which I do because it guarantees there is no more output.
<a href="http://www.daviddora...nmedia.com/">My New Site/Blog</a> | <a href="http://www.daviddora...m/check/">Check your page for broken links/images/scripts</a>

Zend Certified Engineer
Follow me on Twitter: http://twitter.com/davidd




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users