Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

anni

Php install, IIS 5.1 on XP, not works anything

Recommended Posts

I have tryed install php on XP with IIS 5.1
IIS works, all is good, always works.
PHP not works, browser says "where you want to save php-file".
PHP file after save can be open in notepad and say...

"This PHP CGI binary was compiled with force-cgi-redirect enabled. This
means that a page will only be served up if the REDIRECT_STATUS CGI variable is
set, e.g. via an Apache Action directive.
For more information as to why> this behaviour exists, see the http://php.net/security.cgi-bin manual page for CGI security.
For more information about changing this behaviour or re-enabling this webserver,
consult the installation file that came with this distribution, or visit
http://php.net/install.windows the manual page."

This not works, links is useless and install instruction written not to say any help for IIS.
How i make this all work? I have no tell how.
It is for make web test on small group in lan and if work make avaylable to small internet use.

Share this post


Link to post
Share on other sites
start again but use these two sites.

http://www.photosector.com/Sections+index-req-viewarticle-artid-27-page-1.html

http://www.peterguy.com/php/install_IIS6.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.