Jump to content


Photo

Drop Down Menus not working after upgrade


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 jwashburn

jwashburn
  • New Members
  • Pip
  • Newbie
  • 2 posts

Posted 17 August 2006 - 04:23 PM

I have PHP 5.12 running on Windows 2003.  I have an application that reads from a database and presents a drop down list.  Nothing fancy.  I upgraded to 5.14 by stopping IIS and renaming my PHP directory to PHPOLD and then created a new PHP directory and dropped in the 5.14 files.  Nothing facny there either.  I edited my php.ini to fit my environment and fired up IIS.  Everything seems fine.  However the drop down menus dont work anymore.  The menu is still there and it is still populated with the correct information however when you choose it, the choice doesnt stay, it pops back to the default selection.

Any ideas?

#2 jwashburn

jwashburn
  • New Members
  • Pip
  • Newbie
  • 2 posts

Posted 17 August 2006 - 04:48 PM

Turns out I missed a line in the php.ini (of course)

register_long_arrays = On

#3 trq

trq
  • Staff Alumni
  • Advanced Member
  • 31,041 posts

Posted 17 August 2006 - 04:48 PM

Drop down menus are client side... I dont understand what they might have to do with php. Maybe post some relevent code.

#4 wildteen88

wildteen88
  • Staff Alumni
  • Advanced Member
  • 10,482 posts
  • LocationUK, Bournemouth

Posted 17 August 2006 - 05:00 PM

Turns out I missed a line in the php.ini (of course)

register_long_arrays = On

You should use the newer superglobals $_POST, $_GET, etc rather than the old $HTTP_*_VARS when getting data from a form, url etc.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users