Jump to content


Photo

The Page Cannot Be Displayed


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 glenelkins

glenelkins
  • Members
  • PipPipPip
  • Advanced Member
  • 760 posts
  • LocationBridlington - East Riding of Yorkshire - United Kingdom

Posted 18 August 2006 - 07:06 AM

Hi

I have a script, very simple takes form data from a HTML page and inserts into a database. It was working but now I get this

The page cannot be displayed
The page you are looking for cannot be displayed because an invalid method (HTTP verb) was used to attempt access.
--------------------------------------------------------------------------------

Please try the following:

Contact the Web site administrator if you believe that this request should be allowed.
Make sure that the Web site address displayed in the address bar of your browser is spelled and formatted correctly.
HTTP Error 405 - The HTTP verb used to access this page is not allowed.
Internet Information Services (IIS)

--------------------------------------------------------------------------------


http://thewebsolutionprovider.com - A Solution For Everything Web!

#2 glenelkins

glenelkins
  • Members
  • PipPipPip
  • Advanced Member
  • 760 posts
  • LocationBridlington - East Riding of Yorkshire - United Kingdom

Posted 18 August 2006 - 08:21 AM

No ideas?
http://thewebsolutionprovider.com - A Solution For Everything Web!

#3 GingerRobot

GingerRobot
  • Staff Alumni
  • Advanced Member
  • 4,086 posts
  • LocationUK

Posted 18 August 2006 - 08:32 AM

I dont really have any ideas, but someone else might want to see the code so you could start by posting that. Also, perhaps it is the webhost? Are your other pages working ok?

#4 noobstar

noobstar
  • Members
  • PipPipPip
  • Advanced Member
  • 93 posts
  • LocationMelbourne, Australia

Posted 18 August 2006 - 08:39 AM

Hmm not sure if this might help but have you tried bypassing the proxy by going into Tools>Internet Options>Connection>Lan Settings and ticking the box that says Bypass proxy server for local addresses?

#5 glenelkins

glenelkins
  • Members
  • PipPipPip
  • Advanced Member
  • 760 posts
  • LocationBridlington - East Riding of Yorkshire - United Kingdom

Posted 18 August 2006 - 09:04 AM

Hi

I think I found the problem, Its to do with the files being transfered to a different server lol!
http://thewebsolutionprovider.com - A Solution For Everything Web!




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users