Jump to content


Photo

IE issues with my blog, can anyone help?


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 matj79

matj79
  • New Members
  • Pip
  • Newbie
  • 4 posts

Posted 19 August 2006 - 05:23 AM

http://ewoky.com/Blogs/Tec/ - works fine in firefox but in IE it looks like garbage.

However in IE this page looks fine: http://ewoky.com/Blogs/Tec/?p=5#more-5 - well except for the fact that it doesn't display those text ads down the side but still, anyone know what's going on here?

#2 corbin

corbin
  • Staff Alumni
  • Advanced Member
  • 8,129 posts

Posted 19 August 2006 - 06:27 AM

Looks fine in IE for me
Why doesn't anyone ever say hi, hey, or whad up world?

#3 matj79

matj79
  • New Members
  • Pip
  • Newbie
  • 4 posts

Posted 19 August 2006 - 06:32 AM

Looks fine in IE for me


yeah it was the actual posts creating the proble.

Now the only issue is how do I get those text ads on the left to show in ie??

#4 corbin

corbin
  • Staff Alumni
  • Advanced Member
  • 8,129 posts

Posted 19 August 2006 - 06:58 AM

I dont see ads on the left in IE or FF
Why doesn't anyone ever say hi, hey, or whad up world?

#5 matj79

matj79
  • New Members
  • Pip
  • Newbie
  • 4 posts

Posted 19 August 2006 - 07:02 AM

I dont see ads on the left in IE or FF


What do you see?

#6 corbin

corbin
  • Staff Alumni
  • Advanced Member
  • 8,129 posts

Posted 19 August 2006 - 07:20 AM

Dang, wow it looks wierd now... I could have sworn it looked different a sec ago... Hmm oh well... anyways... http://img99.imagesh...ersub115za3.jpg
http://img96.imagesh...ersub116ax1.jpg
Why doesn't anyone ever say hi, hey, or whad up world?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users