Jump to content


Photo

Why isn't it working?


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Pi_Mastuh

Pi_Mastuh
  • Members
  • PipPipPip
  • Advanced Member
  • 233 posts
  • LocationMN

Posted 30 August 2006 - 03:07 AM

I have a page displaying a bunch of items. When you click on one, it takes you to another page with info about the item. I need to make it send the data of the item to the new page but i can't get it to work. Here's the code for the new page:
<?
session_start();
$session=session_id( );

include ("secure/config4.php");

		$image = str_replace(" ", "", $itemName);
		
		$spacedname = str_replace(" ", "&nbsp;", $itemName);

?>

<html>

<head>

<title><? print $itemName; ?></title>

</head>

<body>

<BR>
<table width="227" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" height="104" style="border-collapse: collapse" bordercolor="#111111">

  <tr> 

    <td height="104" valign="top" width="227" bordercolorlight="#000080"> 

      <table width="200" border="1" cellspacing="0" cellpadding="0" bgcolor="#6699FF" bordercolor="#000066">

        <tr> 

          <td align=center> 

            <table width="200" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">

              <tr align=center bgcolor="blue"> 

                <td align=center bgcolor="blue"> 

                  <div align="center"><font face=Arial, Helvetica, sans-serif size=3 color="blue"><b>

                    <? print "$spacedname"; ?>

                    </b></font></div>

                </td>

              </tr>

              <tr bgcolor="#FFFFFF" align="center"> 

<img src="../images/items/<?echo$image;?>.jpg">

		
		
		<br>

              </tr>

            </table>

          </td>

        </tr>

      </table><BR>

      <table width="205" border="1" cellspacing="0" cellpadding="0" bordercolor="#000099">
        <tr> 

          <td><table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" height="100%">
            <tr bgcolor="#FFCCFF">
              <td height="20" colspan="2" bgcolor="#0000FF" bordercolor="navy"><div align="center">
              <font face="Arial, Helvetica, sans-serif" size="2" color="#FFFFFF"><b>Item Info:</b></font></div></td>
            </tr>
            <tr>
              <td width="99" height="10" bordercolor="navy"><font face="Arial, Helvetica, sans-serif" size="1">&nbsp;Type:</font></td>
              <td width="101" height="10" bordercolor="navy"><font face="Arial, Helvetica, sans-serif" size="1"><? print "$type"; ?>
</font></td>
            </tr>
            <tr>
              <td height="19" bordercolor="navy"><font face="Arial, Helvetica, sans-serif" size="1">Use on:</font></td>
              <td height="19" bordercolor="navy"><font face="Arial, Helvetica, sans-serif" size="1">&nbsp; </font>                        </tr>
          </table></td>
        </tr>
      </table><br>

    </td>

    

</table>


    

</html>

it doesn't work though. None of the data is being sent to this page.
Schroedinger's Cat walks into a bar.
And doesn't.

#2 redarrow

redarrow
  • Members
  • PipPipPip
  • Advanced Member
  • 7,308 posts
  • Locationlondon

Posted 30 August 2006 - 03:11 AM

all varables from the other page has to be sessions are they set?
Wish i new all about php DAM i will have to learn
((EMAIL CODE THAT WORKS))
http://simpleforum.ath.cx/mail2.inc
((PAYPAL INTEGRATION THAT WORKS))
http://simpleforum.a...aypal1_info.inc

#3 Pi_Mastuh

Pi_Mastuh
  • Members
  • PipPipPip
  • Advanced Member
  • 233 posts
  • LocationMN

Posted 30 August 2006 - 03:16 AM

I've got this...

<form action=../reg/secure/itemdetails.php method=post>

<input type=hidden name=$itemName value=$itemName>

<input type=image src=../images/details.jpg></FORM><br>

Schroedinger's Cat walks into a bar.
And doesn't.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users