Jump to content


Photo

Complete Noob


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 cameronnat

cameronnat
  • New Members
  • Pip
  • Newbie
  • 8 posts
  • LocationOntario

Posted 10 September 2006 - 01:53 PM

I am such a noob with php.  I'm trying to install a plugboard onto my website.  I've uploaded the files onto my server and have changed the CHMOD on the files I was supposed to.  I've even gotten into the admin section through my browser.  I cannot get it to appear on the page.  I know it's something silly that my brain has missed but here is what I've done.


<html>
<head>
<title>My first PHP Page</title>
</head>
<body>
This is normal HTML code

<?php include('/plugbox1.0/plug.php');?>


Back into normal HTML

</body>
</html>

Shouldn't there be a a code BEFORE the html to cache the php? Sorry :(
"Nathalie Cameron"'s profile link:
http://www.bix.com/p...athalie_cameron

#2 AndyB

AndyB
  • Staff Alumni
  • Advanced Member
  • 5,465 posts
  • LocationToronto

Posted 10 September 2006 - 01:56 PM

Did you save that example code with a .php extension or as an html file?
Legend has it that reading the manual never killed anyone.
My site

#3 cameronnat

cameronnat
  • New Members
  • Pip
  • Newbie
  • 8 posts
  • LocationOntario

Posted 10 September 2006 - 05:12 PM

here is the page:

http://nathaliesdrea...lugyoursite.php
"Nathalie Cameron"'s profile link:
http://www.bix.com/p...athalie_cameron

#4 rallokkcaz

rallokkcaz
  • Members
  • PipPipPip
  • Advanced Member
  • 194 posts
  • LocationSomewhere, CA (Cactus Area)

Posted 10 September 2006 - 05:21 PM

it looks like youve got some problems with the code?

post it


#5 onlyican

onlyican
  • Members
  • PipPipPip
  • Advanced Member
  • 921 posts
  • LocationHants - UK

Posted 10 September 2006 - 05:33 PM

I dont think php works with / being the root

Tell me the problem, I will try tell you the solution

#6 cameronnat

cameronnat
  • New Members
  • Pip
  • Newbie
  • 8 posts
  • LocationOntario

Posted 10 September 2006 - 05:34 PM

it was a dl that I got from here:

http://www.lissaexpl...link=plugbox1.0
"Nathalie Cameron"'s profile link:
http://www.bix.com/p...athalie_cameron

#7 cameronnat

cameronnat
  • New Members
  • Pip
  • Newbie
  • 8 posts
  • LocationOntario

Posted 10 September 2006 - 05:35 PM

yeah I had the full url but it didn't work that way either

"Nathalie Cameron"'s profile link:
http://www.bix.com/p...athalie_cameron

#8 cameronnat

cameronnat
  • New Members
  • Pip
  • Newbie
  • 8 posts
  • LocationOntario

Posted 10 September 2006 - 09:21 PM

So uh nothing? Nobody knows why this won't work for me?
"Nathalie Cameron"'s profile link:
http://www.bix.com/p...athalie_cameron

#9 cameronnat

cameronnat
  • New Members
  • Pip
  • Newbie
  • 8 posts
  • LocationOntario

Posted 11 September 2006 - 01:09 PM

So does anybody know a code that DOES work for a plugboard?

"Nathalie Cameron"'s profile link:
http://www.bix.com/p...athalie_cameron

#10 cameronnat

cameronnat
  • New Members
  • Pip
  • Newbie
  • 8 posts
  • LocationOntario

Posted 11 September 2006 - 01:53 PM

Ahhhhh, okay I've gotten another script.  I uploaded the files and changed to CHMOD and the config but I'm getting this error:

Warning: file() [function.file]: Unable to access plug.db.php in /misc/24/163/230/777/user/web/nathaliesdream.com/linkdump/plug.php on line 103

Warning: file(plug.db.php) [function.file]: failed to open stream: No such file or directory in /misc/24/163/230/777/user/web/nathaliesdream.com/linkdump/plug.php on line 103



"Nathalie Cameron"'s profile link:
http://www.bix.com/p...athalie_cameron




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users