Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lume

Using Navigation from Homepage now logs off Admin....please help

Recommended Posts

All of a sudden lately Admin. cannot use Navigation links . They log us out instead of opening up the forums page.  Other links from members posts are behaving this way also . The Navigation is working good for members but not for the Admin. now for some reason . An error will show up saying guests cannot complete this function even though we are not guests . Is there a reason for this lately ? ,and is there a fix?...............in php 5.1.2

Share this post


Link to post
Share on other sites
and  Menu is disabled for some reason ... on php5.1.2 cgi-fcgi,mysql 4.1.20 community nt,ipb version v2.0.4 Final

Share this post


Link to post
Share on other sites
What menu screen? What nav links?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Homepage of the site, portal and menu links and navigation errors . Clicking most forum links creates instant logout the site ,as if clicking logout ,, forced to re-login repeatedly . Admin. ,mods and members problems of having to re-login and still stay unable to open the pages of info with the smooth clicking setup it had been .

Share this post


Link to post
Share on other sites
I have no idea what you're talking about, which website, or what the MySQL problem you're trying to describe is all about.  If this is a PHP problem, please re-state your question, and I'll move it to the appropriate forum.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Also , when a member adds a link, in a post in the forums ,it will only bring instantly logging out anybody who does click it .

Share this post


Link to post
Share on other sites

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.