Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Nightseer

Error Help

Recommended Posts

Can someone please tell me why this isn't working? I'm really trying, but I'm very new to this, and
I have now been going over the same code for two days with no success:( This is the first thing
I've actually tried to write myself (not modify from open source) and I got it where the rest
is working-you caqn add the message to the database, but I cannotr get it to view how I want it......


[code]<?php
include('inc/membersonly.php');
include('h2.php');


// get value of id that sent from address bar
$id=$_GET['id'];

$sql="SELECT * FROM forum_question WHERE id='$id'";
$result=mysql_query($sql);

$rows=mysql_fetch_array($result);
$author = $row['fid'];
$message = $row['detail'];
$subject = $row['topic'];
$datetime = $row['datetime'];

echo "<table width="400" border="0" align="center" cellpadding="0" cellspacing="1" bgcolor="#CCCCCC"><tr>
<td><table width="100%" border="0" cellpadding="3" cellspacing="1" bordercolor="1" bgcolor="#FFFFFF"><tr>
<td bgcolor="#F8F7F1"><strong>$subject</strong></td></tr>
<tr><td bgcolor="#F8F7F1">$message</td></tr>
<tr><td bgcolor="#F8F7F1"><strong><b>Author:</b> <a href=account.php?vmid=$author>" . getUsername($author) . "</a></td></tr>
<tr><td bgcolor="#F8F7F1"><strong>Date/time : </strong>$datetime</td></tr></table></td></tr></table>

";
?>[/code]

Share this post


Link to post
Share on other sites
Figured part of it out-now getting:
Parse error: syntax error, unexpected '>' in /home/virtualp/public_html/view_topic.php on line 21
and can't figure out how to remove it and keep link. code now is:

[code]<?php
include('inc/membersonly.php');
include('h2.php');


// get value of id that sent from address bar
$id=$_GET['id'];

$sql="SELECT * FROM forum_question WHERE id='$id'";
$result=mysql_query($sql);

$rows=mysql_fetch_array($result);
$author = $row['fid'];
$message = $row['detail'];
$subject = $row['topic'];
$datetime = $row['datetime'];

echo "<table width=\"400\" border=\"0\" align=\"center\" cellpadding=\"0\" cellspacing=\"1\" bgcolor=\"#CCCCCC\"><tr>
<td><table width=\"100%\" border=\"0\" cellpadding=\"3\" cellspacing=\"1\" bordercolor=\"1\" bgcolor=\"#FFFFFF\"><tr>
<td bgcolor="#F8F7F1"><strong>$subject</strong></td></tr>
<tr><td bgcolor=\"#F8F7F1\">$message</td></tr>
<tr><td bgcolor=\"#F8F7F1\"><strong><b>Author:</b> <a href=account.php?vmid=$author>" . getUsername($author) . "</a></td></tr>
<tr><td bgcolor=\"#F8F7F1\"><strong>Date/time : </strong>$datetime</td></tr></table></td></tr></table>

";
?>[/code]

Share this post


Link to post
Share on other sites
[quote author=keithschm link=topic=110272.msg445463#msg445463 date=1159813737]
echo out $id and make sure it is getting that
[/quote]

Got it-lol-that wasn't the problem, but using echo on the other variables, I found the problem in the query. Thank you:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.