Jump to content


Photo

LAMPGeekz Source


  • This topic is locked This topic is locked
8 replies to this topic

#1 steelmanronald06

steelmanronald06
  • Staff Alumni
  • Advanced Member
  • 2,004 posts
  • LocationOk

Posted 14 October 2006 - 12:46 AM

Sorry for the cheesy title. That is what I am calling the new redesign on my site.

Okay, here are the changes:

1) New design. Very crisp, IMO.  White, grey, and teal but I like it, and alot of members liked it.

2) All of the source code has been re-done, using Switch Cases and other stuff.

3) New features.  Now I know that most all of you won't want to register to see some of these...but it is mainly just admin/mod/author functions, and a private message system.  Nothing big there.

So just tell me what you think :)

http://lampgeekz.netgeekz.net/

#2 steviewdr

steviewdr
  • Moderators
  • Advanced Member
  • 1,364 posts
  • LocationIreland

Posted 14 October 2006 - 11:21 AM

Looks ok and well put togethor.

The left menu is way too long for my liking. I would have a collapsable menu or a page specific larger menu.

I dont know if you are trying to keep pages sizes small or easy to update - but the site is a bit shy on graphics.

Passwords should be in the password format. I dont want anyone beside me seeing me type the password for registering.

Oh! -(
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'reilly', 'sburke@burkesys.com', 'steve', 'e10adc3949ba59abbe56e057f20f883e', '1'' at line 2
Apparently I was wrong about it been put well togethor!!
The details I used for registering were:

steve
o'reilly
sburke@burkesys
etc.
etc.


Awwwh - more problems :-/
Once I change my surname, registered and logged in, and tried to send a message to myself, using these details:

To: steve
Subkject: "asdasd'asdasd
Message: asdasdasd
<h1>asdasd</h1>asdasdasd


I got:
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'asdasd','asdasdasd <h1>asdasd</h1>asdasdasd')' at line 2

I'll let you fix these bugs.

-steve

#3 steelmanronald06

steelmanronald06
  • Staff Alumni
  • Advanced Member
  • 2,004 posts
  • LocationOk

Posted 14 October 2006 - 02:56 PM

So you got an error on registration and in the subject on the PM system because of the " and the ' characters?  okay.  I had tested the message part and stuff, and knew that that worked, and html characters is stripped out on the PM system  (BTW), so I will fix those.  Thanks for testing that :)

#4 steelmanronald06

steelmanronald06
  • Staff Alumni
  • Advanced Member
  • 2,004 posts
  • LocationOk

Posted 16 October 2006 - 06:12 PM

la bump

also on those errors.  Still in the process of fixing them. Everything is in Case which makes the problem area easy to find, but within that is OOP which I am not so hot at :)  Took forever to get working right, so now it is taking forever to fix la problem  ::)

#5 Daniel0

Daniel0
  • Staff Alumni
  • Advanced Member
  • 11,956 posts

Posted 18 October 2006 - 08:50 AM

Looks very nice, but something is wrong in the menu (perhaps a HTML comment).

[attachment deleted by admin]

#6 steelmanronald06

steelmanronald06
  • Staff Alumni
  • Advanced Member
  • 2,004 posts
  • LocationOk

Posted 23 October 2006 - 02:36 AM

hrm.  I don't see that.  anyone else see it  :(

#7 freakus_maximus

freakus_maximus
  • Members
  • PipPipPip
  • Advanced Member
  • 177 posts

Posted 23 October 2006 - 04:26 AM

Yeah it's there right at the bottom of the "Featured Lessons" on the left is a "-->".

#8 448191

448191
  • Staff Alumni
  • Advanced Member
  • 3,545 posts
  • LocationNetherlands

Posted 23 October 2006 - 05:49 AM

The layout can certainly be called an improvement. Congrats.

I don't guite agree with the colour scheme though... It's a bit monotone, and the green has a bit boring tone... You could do with a logo, too.

Some other, more minor issues:

- The size of the login input fields is different in FF and IE. Neither look very good, but if you take the way it looks in FF, and align the fields/labels, it would.
- Top navigation is a bit off.
- The search input is not vertically aligned. Also the size is not the same in IE and FF. Looks better in FF.
- Validation: 3 fatal errors, 13 warnings.
- What Daniel0 and freakus_maximus note is visible only in IE.

Definite improvement, none the less.

#9 steelmanronald06

steelmanronald06
  • Staff Alumni
  • Advanced Member
  • 2,004 posts
  • LocationOk

Posted 27 October 2006 - 03:22 AM

Oh! hmmm..i will look in ie for that one problem.  I will do a validation again. :(  i hate those things!  i will look a the navs agian, might be an IE problem.  and i will get the login fields fixed. thanks :)




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users