Jump to content


Photo

more help


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 blankextacy

blankextacy
  • Members
  • PipPipPip
  • Advanced Member
  • 35 posts

Posted 22 October 2006 - 06:20 AM

im also having trouble making the code below work it works but now how i want it to the video plays under the description/play button (http://www.revo-onli...vies/fights.php) as u can see the unwanted stuff is above the video i want the video to play alone with the other code im going to add in later could some one modify it so it removes the play button/pic/description
    <?php
if (!$view) {
	print "Please note: Mozilla Firefox is required to view this site properly</font><br><br>
	<table>
	<tr><td width=100><b><u>Name</td><td width=100><b><u>Picture</td><td width=50><b><u>Description</td><td 

width=50><td><b><u>Submitted</td><td width=50><td><b><u>Options</td></tr>";

	$videos = mysql_query("select * from videos where type='fight' order by id");
	while ($video = mysql_fetch_array($videos)) {
		print "<tr><td>$video[name]</td><td><p><img src=\"{$video['pic']}\" /></p></td><td>$video[desc]</td><td 

width=50><td>$video[submitted]</td><td width=50><td>- <A href=fights.php?view=$video[id]>Play</a></td></tr>";
	}
	print "</table>";
}

if ($_GET['view']) {
	$ttt = $_GET['view'];
	$video = mysql_fetch_array(mysql_query("select * from videos where id=$ttt"));
	if (empty ($video[id])) {
		print "No such video. Go back to the <a href=fights.php>videos</a>.";
include("footer.php");
		exit;
	}
	if ($video[type] != 'fight') {
		print "That's not a fight video. Go back to the <a href=fights.php>videos</a>.";
include("footer.php");
		exit;
	} else {
	print "<embed src=\"{$video['link']}\"  type='application/x-mplayer2' width='300' height='300' ShowControls='1' 

ShowStatusBar='0' loop='true' EnableContextMenu='0' autostart='true' DisplaySize='0' 

pluginspage='http://www.microsoft.com/Windows/Downloads/Contents/Products/MediaPlayer/'></embed>";
  
 }

}

?>


#2 JasonLewis

JasonLewis
  • Members
  • PipPipPip
  • Advanced Member
  • 3,351 posts
  • LocationVictoria, Australia

Posted 22 October 2006 - 06:36 AM

well firstly change this line:
if (!$view) {

to this:

if(!isset($_GET['view'])){

that should do it...i think. oh and your link is wrong, its .net not .com lol.
Good luck with your coding.
Jason / ProjectFear / Jaysonic

#3 blankextacy

blankextacy
  • Members
  • PipPipPip
  • Advanced Member
  • 35 posts

Posted 22 October 2006 - 06:40 AM

THANK YOU BE MY MASTER?

#4 JasonLewis

JasonLewis
  • Members
  • PipPipPip
  • Advanced Member
  • 3,351 posts
  • LocationVictoria, Australia

Posted 22 October 2006 - 06:55 AM

np... lol. just double check your code, then double check again... it always helps cuz usually its something really small.
Good luck with your coding.
Jason / ProjectFear / Jaysonic




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users