Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

kaushikgotecha

Service "Apache"

Recommended Posts

On My PC - apache_1.3.28-win32-x86-no_src was installed on win98 & it was serving very nicely as service "Apache" - After fromatting C drive, I reinstalled same apache_1.3.28-win32-x86-no_src - with Same Setup file, Apache Server get's installed, but any how Service "Apache is not being installed. it runs only in Console but not as service "Apache"

 

Surely there is some problem in Win98, but I m unable to get it, any one can help me??????

 

E-Mail : Kaushik.Gotecha@ipcl.co.in

Share this post


Link to post
Share on other sites

I pretty sure when you run through the installer and when you get to the secound or third window, it has an option for installing Apache as a service.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thnx for your promt reply, but till I m unable to install Service Apache

While Installing Pack, I Get two options

1.Run as a service for all users - - Recommended

2.Run when started manually, for me only(RL286)

help says that I have to select 1st option for installing is as service Apahce", but even on selecting 1. option it is not installed as service, but it runs nicely if I Start Apache in Console. & I also installed on other PC with Win200, it get installed as service. but on my system it doen't get installed as service. before formatiing C drive it was quite OK. So I m confident problem is some installation of Win98. else u may help me if you find any logic for this. thnx - Kaushikgotecha

Share this post


Link to post
Share on other sites

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.