Jump to content

CSS isn't displaying after unload for 10-15 minutes


floridaflatlander
 Share

Recommended Posts

When I upload a php or html file the file displays immediately but when I upload a css file it takes 10 to 15 minutes to display.

 

I've searched the web and can't seem to find an answer, this may be a server issue.

 

After I upload a css file ...

 

It doesn't display in ie, firefox or chrome for 10-15 minutes (it's different in this range each time I test)

 

I try the regular refresh in ie, firefox or chrome and ctrl+f5 and it doesn't load the new css.

 

Could it be something in my header? This just started with a new server I'm on(a cloud server) and I've had this same header for a while.

 

Any ideas? Thanks

Link to comment
Share on other sites

Thanks for the reply.

 

No I don't think that's it.

 

I changed the css like you said the style doesn't change.  The time yes the style no, it works fine on my local host in ie, firefox & chrome but not online.

 

I've also cleared the cache, history and eveything else in Firefox and it still doesn't work or change quickly after upload.

 

It doesn't really bother me but I do want to know why it's doing this now and why it doesn't do it on my local machine.

Link to comment
Share on other sites

This thread is more than a year old. Are you sure you have something important to add to it?

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.