Jump to content

Recommended Posts

Hi all

 

I have set of code for elrte and elfinder, the code works fine on one hosting package from one provider, however the same code is not working on another hosting package from another provider.

 

The code is as follows

 

 

<script type="text/javascript" charset="utf-8">
            $().ready(function() {
                var opts = {
                    cssClass : 'el-rte',
                    lang : 'en',
                    allowSource : 1, // allow user to view source
                    height : 450, // height of text area
                    toolbar : 'normal', // Your options here are 'tiny', 'compact', 'normal', 'complete', 'maxi', or 'custom'
                    cssfiles : ['http://www.wightwarriors.co/css/style.css'],
                    // elFinder
                    fmAllow : 1,
                    fmOpen : function(callback) {
                        $('<div id="myelfinder" />').elfinder({
                            url : 'http://www.wightwarriors.co/tapesup/library/connector.php', // elFinder configuration file.
                            lang : 'en',
                            dialog : { width : 900, modal : true, title : 'Files' }, // Open in dialog window
                            closeOnEditorCallback : true, // Close after file select
                            editorCallback : callback // Pass callback to file manager
                        })
                    }
                    //end of elFinder
                }
                $('.editor').elrte(opts); // id of textarea you want rich edit on
            })
        </script>

 

The error generated in firebug is below

 

Notice</b>: Undefined index: extract in <b>/home/linweb41/i/iowislanders.co/user/htdocs/tapesup/library/elFinder.class.php</b> on line <b>321</b><br />

 

I don't understand why the same code works on one package but not another

Link to post
Share on other sites

That's a PHP thing, not a Javascript thing.

 

Make sure you have the most recent version of elFinder - they may have fixed this already.

 

Otherwise I suggest fixing the problem in the actual code. You'd have to post what's in elFinder.php around lines 300-350.

Link to post
Share on other sites
This thread is more than a year old.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.