Jump to content
inferno-prime

Seeking help with a script.

Recommended Posts

Wouldn't it be easier to just post the problem and see what happens?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I only wanted to ask to be sure as I have had problem in the past else where.

Anyway I am using youphptube now called avideo which is a video sharing script. I do have my reasons for using this but I wanted to get a second opinion about my problem. I am on shared hosting but my host says it is alright to use this script. Here's where my problem lies when I go to use this script I upload the video one was 43MB the other was 121MB the first went through fine the second did not. I have already adjusted the php.ini to allow for these sizes. Lastly I encoded these videos myself and using the direct upload option on the script dont need to use an encoder.

What could be the cause preventing larger file sizes from being uploaded any ideas or suggestions ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

You adjusted the php.ini. Did you adjust all the required settings? There's a few. How about settings with the web server software (eg, Apache or nginx) itself? Are you being limited there.

Saying it didn't "go through" doesn't mean a whole lot, technically speaking. Is there an error code in $_FILES? Do you get an error page from PHP or the server? Can you see the browser uploading the file and then stop at some point before it was able to upload everything?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Here is what was adjusted in the php.ini file:

upload_max_filesize = 500M
post_max_size = 500M
max_execution_time = 1200
max_input_time = 1200
memory_limit = 500M
max_input_vars = 3000

I don't use nginx but I do have access and error logs I'm guessing those are for apache. I was getting a 302 error before on upload but I am not getting it anymore.I should mention that at least for me the person coding this seems to be a newbie. Now I am only saying this because I always have the rare problems at least for me.

No errors show in either the log for the script or php error logs. I watched the http status messages in the network tab of firefox to see if the upload stopped but it says 200 status all the way but when using the uploader gui it says uploading but then the text goes red as if it has been halted. I will include some of the access logs maybe it may help shed some light. Again I really appreciate the help here. If it turns out that this is something on his end then I have an alternative I would like to ask for help on which is a bit simpler then this.

Access log:

73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:53:18 -0800] "GET /test/view/js/tinymce/plugins/help/plugin.min.js HTTP/1.1" 200 5646 "https://www..com/test/mvideos?upload=1" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:53:18 -0800] "GET /test/view/js/tinymce/plugins/imagetools/plugin.min.js HTTP/1.1" 200 8189 "https://www..com/test/mvideos?upload=1" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:53:18 -0800] "GET /test/view/mini-upload-form/assets/img/border-image.png HTTP/1.1" 200 1723 "https://www..com/test/view/mini-upload-form/assets/css/style.css" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:53:18 -0800] "POST /test/objects/videoAddNew.json.php HTTP/1.1" 200 1272 "https://www..com/test/mvideos?upload=1" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:53:18 -0800] "GET /test/view/js/tinymce/skins/ui/oxide/skin.min.css HTTP/1.1" 200 9326 "https://www..com/test/mvideos?upload=1" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:53:18 -0800] "GET /test/view/js/tinymce/skins/ui/oxide/content.min.css HTTP/1.1" 200 5351 "https://www..com/test/mvideos?upload=1" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:53:18 -0800] "GET /test/view/js/tinymce/skins/content/default/content.min.css HTTP/1.1" 200 965 "https://www..com/test/mvideos?upload=1" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:53:18 -0800] "POST /test/objects/videos.json.php?showAll=1 HTTP/1.1" 200 1483 "https://www..com/test/mvideos?upload=1" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:53:18 -0800] "GET /test/videos/filename.jpg HTTP/1.1" 302 638 "https://www..com/test/mvideos?upload=1" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:53:18 -0800] "GET /test/videos/filename_portrait.gif HTTP/1.1" 302 638 "https://www..com/test/mvideos?upload=1" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:53:19 -0800] "GET /test/videos/.jpg?0.1822712008494275 HTTP/1.1" 302 638 "https://www..com/test/mvideos?upload=1" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:53:19 -0800] "GET /test/videos/undefined.jpg HTTP/1.1" 302 638 "https://www..com/test/mvideos?upload=1" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:53:19 -0800] "GET /test/videos/undefined_portrait.jpg HTTP/1.1" 302 638 "https://www..com/test/mvideos?upload=1" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:53:19 -0800] "GET /test/videos/undefined_portrait.gif HTTP/1.1" 302 638 "https://www..com/test/mvideos?upload=1" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:53:19 -0800] "GET /test/videos/undefined.webp HTTP/1.1" 404 3206 "https://www..com/test/mvideos?upload=1" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:53:19 -0800] "GET /test/view/img/image404.php?notFound=1 HTTP/1.1" 404 4934 "https://www..com/test/mvideos?upload=1" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:53:19 -0800] "GET /test/view/img/image404.php?notFound=1 HTTP/1.1" 404 4934 "https://www..com/test/mvideos?upload=1" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:53:19 -0800] "GET /test/view/img/image404.php?notFound=1 HTTP/1.1" 404 4934 "https://www..com/test/mvideos?upload=1" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:53:19 -0800] "GET /test/view/img/image404.php?notFound=1 HTTP/1.1" 404 4934 "https://www..com/test/mvideos?upload=1" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:53:19 -0800] "GET /test/view/img/image404.php?notFound=1 HTTP/1.1" 404 4934 "https://www..com/test/mvideos?upload=1" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:53:19 -0800] "GET /test/view/img/image404.php?notFound=1 HTTP/1.1" 404 4934 "https://www..com/test/mvideos?upload=1" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:53:18 -0800] "GET /test/videos/filename.gif HTTP/1.1" 302 638 "https://www..com/test/mvideos?upload=1" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:53:20 -0800] "GET /test/view/img/image404.php?notFound=1 HTTP/1.1" 404 4934 "https://www..com/test/mvideos?upload=1" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:53:19 -0800] "GET /test/videos/undefined.gif HTTP/1.1" 302 638 "https://www..com/test/mvideos?upload=1" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:53:18 -0800] "GET /test/videos/filename_portrait.jpg HTTP/1.1" 302 638 "https://www..com/test/mvideos?upload=1" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:53:18 -0800] "GET /test/videos/filename.webp HTTP/1.1" 404 3206 "https://www..com/test/mvideos?upload=1" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:53:20 -0800] "GET /test/view/img/image404.php?notFound=1 HTTP/1.1" 404 4934 "https://www..com/test/mvideos?upload=1" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:53:20 -0800] "GET /test/view/img/image404.php?notFound=1 HTTP/1.1" 404 4934 "https://www..com/test/mvideos?upload=1" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:53:23 -0800] "GET /test/view/mini-upload-form/assets/img/icons.png HTTP/1.1" 200 1938 "https://www..com/test/view/mini-upload-form/assets/css/style.css" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:53:23 -0800] "POST /test/view/mini-upload-form/upload.php HTTP/1.1" 200 813 "https://www..com/test/mvideos?upload=1" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:55:04 -0800] "POST /test/objects/videos.json.php?showAll=1 HTTP/1.1" 200 1653 "https://www..com/test/mvideos?upload=1" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:55:05 -0800] "GET /test/view/img/notfound_portrait.jpg?0.2745741493510754 HTTP/1.1" 200 21941 "https://www..com/test/mvideos?upload=1" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:55:23 -0800] "POST /test/objects/videoAddNew.json.php HTTP/1.1" 200 5161 "https://www..com/test/mvideos?upload=1" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:55:23 -0800] "POST /test/objects/videos.json.php?showAll=1 HTTP/1.1" 200 1660 "https://www..com/test/mvideos?upload=1" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:55:23 -0800] "GET /test/view/img/notfound_portrait.jpg?0.6870413370700691 HTTP/1.1" 200 21941 "https://www..com/test/mvideos?upload=1" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:55:28 -0800] "GET /test/video/video-automatically-booked HTTP/1.1" 200 16921 "https://www..com/test/mvideos?upload=1" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:55:29 -0800] "GET /test/captcha?1578696928 HTTP/1.1" 200 2171 "https://www..com/test/video/video-automatically-booked" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:55:29 -0800] "GET /test/videos/20191015210604_5e1900c891ef68.27742502.mp4 HTTP/1.1" 206 335952 "https://www..com/test/video/video-automatically-booked" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:55:29 -0800] "GET /test/view/bootstrap/css/bootstrap.min.css.map HTTP/1.1" 200 102624 "-" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:55:29 -0800] "GET /test/videos/20191015210604_5e1900c891ef68.27742502.mp4 HTTP/1.1" 206 144313 "https://www..com/test/video/video-automatically-booked" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:55:29 -0800] "POST /test/objects/comments.json.php?video_id=1 HTTP/1.1" 200 768 "https://www..com/test/video/video-automatically-booked" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:55:29 -0800] "GET /test/videos/20191015210604_5e1900c891ef68.27742502.mp4 HTTP/1.1" 206 1019848 "https://www..com/test/video/video-automatically-booked" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:55:35 -0800] "POST /test/objects/videoAddViewCount.json.php HTTP/1.1" 200 782 "https://www..com/test/video/video-automatically-booked" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:55:39 -0800] "POST /test/objects/videoAddViewCount.json.php HTTP/1.1" 200 755 "https://www..com/test/video/video-automatically-booked" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:55:46 -0800] "POST /test/objects/videoAddViewCount.json.php HTTP/1.1" 200 755 "https://www..com/test/video/video-automatically-booked" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:55:30 -0800] "GET /test/videos/20191015210604_5e1900c891ef68.27742502.mp4 HTTP/1.1" 206 28601400 "https://www..com/test/video/video-automatically-booked" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:55:57 -0800] "GET /test/mvideos?upload=1 HTTP/1.1" 200 20922 "https://www..com/test/video/video-automatically-booked" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:55:57 -0800] "GET /test/view/js/bootstrap-datetimepicker/css/bootstrap-datetimepicker.min.css HTTP/1.1" 200 2218 "https://www..com/test/mvideos?upload=1" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:55:57 -0800] "GET /test/view/js/bootstrap-fileinput/css/fileinput.min.css HTTP/1.1" 200 3097 "https://www..com/test/mvideos?upload=1" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:55:57 -0800] "GET /test/view/js/bootstrap-fileinput/js/fileinput.min.js HTTP/1.1" 200 28365 "https://www..com/test/mvideos?upload=1" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:55:58 -0800] "GET /test/view/js/tinymce/themes/silver/theme.min.js HTTP/1.1" 200 115744 "https://www..com/test/mvideos?upload=1" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:55:58 -0800] "GET /test/view/bootstrap/css/bootstrap.min.css.map HTTP/1.1" 200 102799 "-" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:55:58 -0800] "POST /test/objects/videos.json.php?showAll=1 HTTP/1.1" 200 1851 "https://www..com/test/mvideos?upload=1" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:55:58 -0800] "GET /test/view/js/tinymce/skins/ui/oxide/skin.min.css HTTP/1.1" 200 9326 "https://www..com/test/mvideos?upload=1" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:55:58 -0800] "GET /test/view/js/tinymce/skins/content/default/content.min.css HTTP/1.1" 200 1140 "https://www..com/test/mvideos?upload=1" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:55:58 -0800] "GET /test/view/js/tinymce/skins/ui/oxide/content.min.css HTTP/1.1" 200 5526 "https://www..com/test/mvideos?upload=1" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:55:59 -0800] "GET /test/view/img/notfound_portrait.jpg?0.8314786800554571 HTTP/1.1" 200 22116 "https://www..com/test/mvideos?upload=1" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:55:59 -0800] "POST /test/objects/videoAddNew.json.php HTTP/1.1" 200 1456 "https://www..com/test/mvideos?upload=1" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:55:59 -0800] "POST /test/objects/videos.json.php?showAll=1 HTTP/1.1" 200 1909 "https://www..com/test/mvideos?upload=1" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:55:59 -0800] "GET /test/view/img/notfound_portrait.jpg?0.17535338970624736 HTTP/1.1" 200 21941 "https://www..com/test/mvideos?upload=1" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:55:59 -0800] "GET /test/videos/.jpg?0.16669769321666794 HTTP/1.1" 302 638 "https://www..com/test/mvideos?upload=1" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:55:59 -0800] "GET /test/videos/filename.jpg HTTP/1.1" 302 638 "https://www..com/test/mvideos?upload=1" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:55:59 -0800] "GET /test/videos/filename_portrait.jpg HTTP/1.1" 302 638 "https://www..com/test/mvideos?upload=1" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:55:59 -0800] "GET /test/videos/filename.gif HTTP/1.1" 302 638 "https://www..com/test/mvideos?upload=1" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:55:59 -0800] "GET /test/videos/filename_portrait.gif HTTP/1.1" 302 638 "https://www..com/test/mvideos?upload=1" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:55:59 -0800] "GET /test/videos/filename.webp HTTP/1.1" 404 3206 "https://www..com/test/mvideos?upload=1" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:55:59 -0800] "GET /test/videos/undefined_portrait.gif HTTP/1.1" 302 638 "https://www..com/test/mvideos?upload=1" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:55:59 -0800] "GET /test/videos/undefined.jpg HTTP/1.1" 302 813 "https://www..com/test/mvideos?upload=1" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:55:59 -0800] "GET /test/videos/undefined.webp HTTP/1.1" 404 3206 "https://www..com/test/mvideos?upload=1" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:55:59 -0800] "GET /test/videos/undefined.gif HTTP/1.1" 302 813 "https://www..com/test/mvideos?upload=1" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:55:59 -0800] "GET /test/view/img/image404.php?notFound=1 HTTP/1.1" 404 4934 "https://www..com/test/mvideos?upload=1" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:55:59 -0800] "GET /test/view/img/image404.php?notFound=1 HTTP/1.1" 404 4934 "https://www..com/test/mvideos?upload=1" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:55:59 -0800] "GET /test/view/img/image404.php?notFound=1 HTTP/1.1" 404 4934 "https://www..com/test/mvideos?upload=1" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:55:59 -0800] "GET /test/view/img/image404.php?notFound=1 HTTP/1.1" 404 4934 "https://www..com/test/mvideos?upload=1" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:55:59 -0800] "GET /test/view/img/image404.php?notFound=1 HTTP/1.1" 404 4934 "https://www..com/test/mvideos?upload=1" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:55:59 -0800] "GET /test/view/img/image404.php?notFound=1 HTTP/1.1" 404 4934 "https://www..com/test/mvideos?upload=1" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:55:59 -0800] "GET /test/view/img/image404.php?notFound=1 HTTP/1.1" 404 4934 "https://www..com/test/mvideos?upload=1" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:55:59 -0800] "GET /test/view/img/image404.php?notFound=1 HTTP/1.1" 404 4934 "https://www..com/test/mvideos?upload=1" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:55:59 -0800] "GET /test/videos/undefined_portrait.jpg HTTP/1.1" 302 813 "https://www..com/test/mvideos?upload=1" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:56:00 -0800] "GET /test/view/img/image404.php?notFound=1 HTTP/1.1" 404 4934 "https://www..com/test/mvideos?upload=1" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
69.163.224.120 - - [10/Jan/2020:15:01:37 -0800] "POST /wp-cron.php?doing_wp_cron=1578697297.3114829063415527343750 HTTP/1.1" 403 3587 "https://www..com/wp-cron.php?doing_wp_cron=1578697297.3114829063415527343750" "WordPress/5.3.2; https://www..com" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:14:56:04 -0800] "POST /test/view/mini-upload-form/upload.php HTTP/1.1" 404 59742 "https://www./test/mvideos?upload=1" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 
73.129.34.239 - - [10/Jan/2020:15:04:35 -0800] "GET /test/videos/cache/js/bootstrap-select.js.map HTTP/1.1" 404 7022 "-" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0" 

If there is any other info I can provide or forgot please let me know.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I don't see anything that even indicates there's a problem...

What do you see in the browser? Some text is going red?

Share this post


Link to post
Share on other sites

There's gotta be more info here - the log you shared doesn't indicate any kind of problem, and the image looks like a file is uploading. Post any error messages you're getting in the browser or the developer's tools (make sure you check the network tab).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok I tried again today and this time after finishing the upload I still get the red text but I get a 500 status from the upload.php file. Does this mean that file is coded incorrectly ? I am not trying to harp here but I have had problems before with this dev but he did not explain things bery well to the point of being able to understand the point you were trying to get across.

Again thanks for being so understanding and patient with me.

Share this post


Link to post
Share on other sites

500 status is a server error.

If you click on the error row in the Network tab in your developers tools and then click the 'Response' tab in the popout, it should show an error of some sort. Or at least some output - what does that say?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.