Jump to content
Adamhumbug

Blocked Loading Mixed Active Content show_afd_ads.js

Recommended Posts

Hi All,

I just created a new action in php on my site.  The action doesnt work yet which is fine but when i try and run it i get the following in inspector/console.

<!DOCTYPE html>
<html>
    <head>
        <meta charset="utf-8">
        <style type="text/css">
            html, body, #partner, iframe {
                height:100%;
                width:100%;
                margin:0;
                padding:0;
                border:0;
                outline:0;
                font-size:100%;
                vertical-align:baseline;
                background:transparent;
            }
            body {
                overflow:hidden;
            }
        </style>
        <meta content="NOW" name="expires">
        <meta content="index, follow, all" name="GOOGLEBOT">
        <meta content="index, follow, all" name="robots">
        <!-- Following Meta-Tag fixes scaling-issues on mobile devices -->
        <meta content="width=device-width; initial-scale=1.0; maximum-scale=1.0; user-scalable=0;" name="viewport">
    </head>
    <body>
        <div id="partner"></div>
        <script type="text/javascript">
            document.write(
                    '<script type="text/javascript" language="JavaScript"'
                            + 'src="//sedoparking.com/frmpark/'
                            + window.location.host + '/'
                            + 'IONOSParkingUK'
                            + '/park.js">'
                    + '<\/script>'
            );
        </script>
    </body>
</html>

Blocked loading mixed active content “http://pagead2.googlesyndication.com/apps/domainpark/show_afd_ads.js” park.js:14:13

Loading failed for the <script> with source “http://pagead2.googlesyndication.com/apps/domainpark/show_afd_ads.js”. add-new-menu-action.php:38:1

All i have on the add-new-menu-action.php file is

<?php 

ini_set('display_errors', 1);
ini_set('display_startup_errors', 1);
error_reporting(E_ALL);

if (session_status() == PHP_SESSION_NONE) {
  session_start();
}

if (!isset($_SESSION['user_id'])){
	header("location: index.php");
	exit;
}
// mysqli_report(MYSQLI_REPORT_ERROR | MYSQLI_REPORT_STRICT);
// include '../_includes/dbconn.php';	

echo "POST is: <pre>" . print_r($_POST,true) . "</pre>";

Is this something i should be worried about.  (i am already worried about it) I do not have ads on my site nor is that my intention for the future.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok so i have got to the bottom of this.

I had a mistake in the name of the file that was being called so it was infact not calling the page i thought it was.

Turns out that 1&1 show ads on your domain if you hit a page that doesnt exist - i dont really like that at all but hey ho.

Thanks all

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.