Jump to content

Can not access to the website and no content displayed


Go to solution Solved by requinix,

Recommended Posts

Error message""

Warning: mysqli::__construct(): (HY000/1049): Unknown database 'app' in C:\xampp\htdocs\webapp\connection.php on line 2
Unable to connect to database [Unknown database 'app']

""

There are error message displayed when I go on to the website and it happens to all pages (PHP files). Below is the code on connection.php file"

<?php
    $db = new mysqli('localhost', 'root', '', 'app');
    ini_set ('display_errors', 'Off');
?>

""

Does anyone konw what is happening and how to fix this?

many thanks

Link to post
Share on other sites
  • Solution
14 minutes ago, hin said:

Does anyone konw what is happening

The error message seems to rather clearly indicate that there is no "app" database. Have you tried looking into that?

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.