Jump to content


Photo

Cosmetic Updates


  • This topic is locked This topic is locked
25 replies to this topic

#21 AV1611

AV1611
  • Members
  • PipPipPip
  • Advanced Member
  • 997 posts

Posted 21 March 2006 - 10:48 PM

That is not what I meant... I meant that if you were gonna upgrade, then the problem went away, then if is an early release of FF that got fixed... but if the problem persisted, then it's my code at your resolution...



#22 jcombs_31

jcombs_31
  • Staff Alumni
  • Advanced Member
  • 2,066 posts
  • LocationFL

Posted 22 March 2006 - 01:54 PM

[!--quoteo(post=357128:date=Mar 21 2006, 05:48 PM:name=AV1611)--][div class=\'quotetop\']QUOTE(AV1611 @ Mar 21 2006, 05:48 PM) View Post[/div][div class=\'quotemain\'][!--quotec--]
That is not what I meant... I meant that if you were gonna upgrade, then the problem went away, then if is an early release of FF that got fixed... but if the problem persisted, then it's my code at your resolution...
[/quote]

My point is that there is something inconsistent in your code that would make it not render properly. There is nothing wrong with my browser. All pages display fine for me.

#23 AV1611

AV1611
  • Members
  • PipPipPip
  • Advanced Member
  • 997 posts

Posted 22 March 2006 - 08:56 PM

You miss my very elementary point. If is does "A" in early version, but "B" in newer version, then they fixed something in "A".

I check my work in FF, IE, and OPERA

I REALLY don't have the ability to also check it in EVERY VERSION of EVERY BROWSER...

I will fix it because I know it's a problem for your very unique case, but I can't accept that it a CODE problem at my end because A. W3C Validates that particular page and B. the UPDATED SERVICE RELEASE of your browser doesn't have the problem...

Thanks!

#24 jcombs_31

jcombs_31
  • Staff Alumni
  • Advanced Member
  • 2,066 posts
  • LocationFL

Posted 23 March 2006 - 02:47 PM

[!--quoteo(post=357394:date=Mar 22 2006, 03:56 PM:name=AV1611)--][div class=\'quotetop\']QUOTE(AV1611 @ Mar 22 2006, 03:56 PM) View Post[/div][div class=\'quotemain\'][!--quotec--]
You miss my very elementary point. If is does "A" in early version, but "B" in newer version, then they fixed something in "A".

I check my work in FF, IE, and OPERA

I REALLY don't have the ability to also check it in EVERY VERSION of EVERY BROWSER...

I will fix it because I know it's a problem for your very unique case, but I can't accept that it a CODE problem at my end because A. W3C Validates that particular page and B. the UPDATED SERVICE RELEASE of your browser doesn't have the problem...

Thanks!
[/quote]

Validating the code just means that is structured correctly, has nothing to do with layout.


#25 jcombs_31

jcombs_31
  • Staff Alumni
  • Advanced Member
  • 2,066 posts
  • LocationFL

Posted 23 March 2006 - 04:00 PM

I went ahead and updated firefox and it did fix the layout for your site. But then I decided to look at your code and saw iframes everywhere. Good job.

#26 AV1611

AV1611
  • Members
  • PipPipPip
  • Advanced Member
  • 997 posts

Posted 24 March 2006 - 04:49 AM

I don't know if you mean Good Job Sarcastically, or Seriously, the tone of this thread has not been very ...friendly...???

[!--quoteo(post=357639:date=Mar 23 2006, 11:00 AM:name=jcombs_31)--][div class=\'quotetop\']QUOTE(jcombs_31 @ Mar 23 2006, 11:00 AM) View Post[/div][div class=\'quotemain\'][!--quotec--]
I went ahead and updated firefox and it did fix the layout for your site. But then I decided to look at your code and saw iframes everywhere. Good job.
[/quote]





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users