Jump to content

Question about WAMP


john010117
 Share

Recommended Posts

Hi.

I'm not really used to having servers installed on my [old] comp. I've installed WAMP successfully, and verified that it runs correctly. But when I turn of both the Apache server and PHP, the process named httpd.exe is still running. When I try to end the process, it says that I don't have the permission to do that (even though I'm the only admin on the comp). How do I turn it off?

 

BTW, I have Windows 2k.

Link to comment
Share on other sites

When you say you installed WAMP, do you mean you install the WAMP package from wampserver.com? Or did you install Apache, PHP and MySQL separately yourself?

 

Also could you tell me how did you "turned off" Apache and PHP?

 

For me when I stop Apache and PHP. Both httpd.exe processes closes. However I am running Win XP HE.

Link to comment
Share on other sites

This thread is more than a year old. Are you sure you have something important to add to it?

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.