Jump to content


Photo

cronjob error


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 dalmaca

dalmaca
  • Members
  • Pip
  • Newbie
  • 5 posts

Posted 21 March 2006 - 01:58 PM

hi peeps, i set up a new server idenical to my old server , everything is the same ...

same:

php version
myslq version
apache version


i got them all the same so i know my site would work... but guess what it dont !!

well eventhing works except my cron's , normally when cron say evey 5minz works i get a email saying "No input file specified."


but now ive moved over to my new webserver im gettin error cron mails.. saying " php: error while loading shared libraries: libmysqlclient.so.12: cannot open shared
object file: No such file or directory"


is this something ive done or there end ?

im not hosting my own server its paid for , and its the same people that are hosting my old server.

Everyting is IDENITCAL so i dont know why it wont work.

any ideas ?




#2 XenoPhage

XenoPhage
  • Members
  • PipPipPip
  • Advanced Member
  • 99 posts

Posted 21 March 2006 - 03:09 PM

[!--quoteo(post=356963:date=Mar 21 2006, 08:58 AM:name=dalmaca)--][div class=\'quotetop\']QUOTE(dalmaca @ Mar 21 2006, 08:58 AM) View Post[/div][div class=\'quotemain\'][!--quotec--]

but now ive moved over to my new webserver im gettin error cron mails.. saying " php: error while loading shared libraries: libmysqlclient.so.12: cannot open shared
object file: No such file or directory"
is this something ive done or there end ?
[/quote]

This would be their end. Sounds like they don't have the shared_compat libraries installed.
--
[a href=\"http://blog.godshell.com\" target=\"_blank\"]XenoPhage[/a]
[!--quoteo--][div class=\'quotetop\']QUOTE[/div][div class=\'quotemain\'][!--quotec--]Something mysterious is formed, born in the silent void. Waiting alone and unmoving, it is at once still and yet in constant motion. It is the source of all programs. I do not know its name, so I will call it the Tao of Programming.[/quote]

#3 dalmaca

dalmaca
  • Members
  • Pip
  • Newbie
  • 5 posts

Posted 21 March 2006 - 04:20 PM

ok ill get on to them,

but like i say i have another of there hosts and that works 100% fine?

mabye a diffrent machine/server running my new host tho ... cheers mate il let yall know how i geto n lol




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users