Jump to content


Photo

Recordset Navigation


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 noreen

noreen
  • New Members
  • Pip
  • Newbie
  • 1 posts

Posted 25 March 2006 - 02:10 AM

I have created a search form which posts the records to my results page. I have a repeat region in the table and have a Navigation (Next, Last, Previous) set up. Well, page one of the results works but when you page to Next, the record count shows up but the table does not show any records. I have searched all possibilities and cannot find the answer. I am hoping someone can help, please. Thank You!

#2 Robv56

Robv56
  • Members
  • Pip
  • Newbie
  • 2 posts

Posted 30 March 2006 - 12:16 AM

I have experienced the same issue. Never took the time to figure it out though. I just changed it from POST to GET and updated the recordset accordingly and it worked as intended. If I get around to looking into it and figure it out, I will post my results.

#3 bluecat

bluecat
  • New Members
  • Pip
  • Newbie
  • 5 posts

Posted 12 April 2006 - 07:35 AM

Hi there, just to let you know, you are not alone.

I too have exactly the same problem (see the most recent post). I'm wondering if there is some kind of bug in dreamweaver MX when using php?

I hope someone out there can help us resolve it as it's driving me crazy. I can't move forward with my project until it's fixed.

Please let me know if you find a solution, and I will do the same.

bluecat




#4 moberemk

moberemk
  • Members
  • PipPipPip
  • Advanced Member
  • 695 posts

Posted 12 April 2006 - 11:11 AM

Like he said, just change it from POSTs to GETs. And again, upgrading = good.
Disclaimer: No matter how harsh I may be, I'm always IMO only.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users