Jump to content


Photo

Loading Files In Code View - Sometimes Fonts Are Different?


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 jhale1966

jhale1966
  • Members
  • PipPip
  • Member
  • 19 posts

Posted 12 June 2003 - 12:30 PM

I noticed last night while working on different files in Code View that sometimes a window will list the code in a different font than a previous window. One will window will be arial and the next will be times.

Is there a way to set a default so that all the different coding windows are in ONE font?

Thanks! :)

#2 Blu_Smurf

Blu_Smurf
  • Members
  • PipPipPip
  • Advanced Member
  • 32 posts
  • LocationTexas

Posted 12 June 2003 - 12:52 PM

can you elaborate a tad more? it\'s still early lol

#3 jhale1966

jhale1966
  • Members
  • PipPip
  • Member
  • 19 posts

Posted 12 June 2003 - 03:33 PM

LOL - that\'s how I feel too :)

OK - I\'m working on my site - I load one .php into the codeview so that I can work on it. I realize that I want to copy some code from a 2nd .php prgram so I open that too. Now, when I opened the first .php, it displays in, like, the system font. When I open the 2nd .php, it displays in something like Times New Roman or something (it\'s just a bit harder to read.)

Hopefully that makes sense now. :)

#4 Arenium

Arenium
  • Staff Alumni
  • Advanced Member
  • 111 posts
  • LocationMassachusetts

Posted 21 June 2003 - 03:05 AM

in DW do a \"ctrl+U\", flip to the fonts tab and see that fixed font and code view are the same font

#5 jhale1966

jhale1966
  • Members
  • PipPip
  • Member
  • 19 posts

Posted 21 June 2003 - 04:12 AM

Okie Dokie - checked and they\'re both Courier New - one was 9 pt and the other was 10 pt. :/

#6 Arenium

Arenium
  • Staff Alumni
  • Advanced Member
  • 111 posts
  • LocationMassachusetts

Posted 21 June 2003 - 04:14 AM

whats the font for tag inspector?

#7 jhale1966

jhale1966
  • Members
  • PipPip
  • Member
  • 19 posts

Posted 21 June 2003 - 04:16 AM

\'Small Fonts\' and 7pt. :)

#8 Arenium

Arenium
  • Staff Alumni
  • Advanced Member
  • 111 posts
  • LocationMassachusetts

Posted 21 June 2003 - 04:35 AM

pffft...i got no clue




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users