Jump to content


Photo

ftp_fut() not uploading


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 empiresolutions

empiresolutions
  • New Members
  • Pip
  • Newbie
  • 6 posts

Posted 13 April 2006 - 08:06 AM

ftp_put() is not working. this is what i have.

$host = "www.site.com";
$ftp_user_name = "username";
$ftp_user_pass = "password";

// declair files
$remote_file = "ITS_BLI_0".$_POST['id'].".csv"; // root level
$file = "/upload/ITS_BLI_0".$_POST['id'].".csv"; // this file dir is root/manager/posts/

// connect to remote server
$hostip = gethostbyname($host);
$conn_id = ftp_connect($hostip);

// login with username and password
$login_result = ftp_login($conn_id, $ftp_user_name, $ftp_user_pass);

// IMPORTANT!!! turn passive mode on
ftp_pasv ( $conn_id, true );

if ((!$conn_id) || (!$login_result)) {

    echo "FTP connection has failed!";
    echo "Attempted to connect to $host for user $ftp_user_name";
    die;

} else {

    // upload a file 
    if (ftp_put($conn_id, $remote_file, $file, FTP_ASCII)) { 

        echo "successfully uploaded $file<br>";

    } else {
        /** IM GETTING THIS ERROR **/
	echo "There was a problem while uploading $file to $host<br>";

    }
	   
    // close the connection
    ftp_close($conn_id);

}


I have done the following allready.Used both FTP_ASCII and FTP_BINARY in ftp_put().Passive mode must be on.I have tried ftp_fput(). Is there a fix? Or maybe a way to view why its erroring on ftp_put().

thanks, [es]

#2 empiresolutions

empiresolutions
  • New Members
  • Pip
  • Newbie
  • 6 posts

Posted 13 April 2006 - 07:45 PM

i fixed it. simple pathing error.

old -

$file = "/upload/ITS_BLI_0".$_POST['id'].".csv";

new -

$file = "../../upload/ITS_BLI_0".$_POST['id'].".csv";




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users