Jump to content

phpbb epoch problem


birdie
 Share

Recommended Posts

hi, i have phpnuke and i have attempted to move all of the tables from 1 database to another. but 1 major problem has occured. timestamps are completely off the wall. for example; apparently my forum begun at the time of epoch.

please, how can i fix this?
Link to comment
Share on other sites

[!--quoteo(post=365400:date=Apr 16 2006, 10:10 PM:name=birdie)--][div class=\'quotetop\']QUOTE(birdie @ Apr 16 2006, 10:10 PM) [snapback]365400[/snapback][/div][div class=\'quotemain\'][!--quotec--]
hi, i have phpnuke and i have attempted to move all of the tables from 1 database to another. but 1 major problem has occured. timestamps are completely off the wall. for example; apparently my forum begun at the time of epoch.

please, how can i fix this?
[/quote]

Check you have the date format right and make sure the forum start date actually has a value.
Link to comment
Share on other sites

This thread is more than a year old. Are you sure you have something important to add to it?

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.