Jump to content


Photo

IT Consulting Company


  • This topic is locked This topic is locked
26 replies to this topic

#21 ober

ober
  • Staff Alumni
  • Advanced Member
  • 5,337 posts
  • LocationEast Coast, USA

Posted 25 April 2006 - 04:56 PM

Weird... must be the proxy here at work, but I'm not getting any of these updates.

Info: PHP Manual


#22 jcombs_31

jcombs_31
  • Staff Alumni
  • Advanced Member
  • 2,066 posts
  • LocationFL

Posted 25 April 2006 - 05:07 PM

[!--quoteo(post=368519:date=Apr 25 2006, 12:56 PM:name=ober)--][div class=\'quotetop\']QUOTE(ober @ Apr 25 2006, 12:56 PM) View Post[/div][div class=\'quotemain\'][!--quotec--]
Weird... must be the proxy here at work, but I'm not getting any of these updates.
[/quote]

what if you try to check the contact page? Do you see any difference, that page should not be cached but the CSS file and images probably are. Your proxy seems to not be workign correctly though. I've seen the same problem bofore at another job. I have a proxy set up on my home server, but you have to tunnel into it through SSH to have it work.

#23 ober

ober
  • Staff Alumni
  • Advanced Member
  • 5,337 posts
  • LocationEast Coast, USA

Posted 25 April 2006 - 05:55 PM

Oddly enough, it doesn't show the changes there either.

Info: PHP Manual


#24 steviewdr

steviewdr
  • Moderators
  • Advanced Member
  • 1,364 posts
  • LocationIreland

Posted 25 April 2006 - 06:47 PM

Jcombs - Im using IE 6 and it is broken.

Screengrab= [a href=\"http://kartbuilding.net/misc/jcombs.jpg\" target=\"_blank\"]http://kartbuilding.net/misc/jcombs.jpg[/a]

As for the website - I do be getting performance issues with multimedia-technologies.com. If I do a CTRL F5 it can take minutes to get from your server IMO.

Oh ya - The light grey bars show up better now. Looks ok at that.

Rgds,
Steve

#25 jcombs_31

jcombs_31
  • Staff Alumni
  • Advanced Member
  • 2,066 posts
  • LocationFL

Posted 25 April 2006 - 06:56 PM

[!--quoteo(post=368574:date=Apr 25 2006, 02:47 PM:name=steviewdr)--][div class=\'quotetop\']QUOTE(steviewdr @ Apr 25 2006, 02:47 PM) View Post[/div][div class=\'quotemain\'][!--quotec--]
Jcombs - Im using IE 6 and it is broken.

Screengrab= [a href=\"http://kartbuilding.net/misc/jcombs.jpg\" target=\"_blank\"]http://kartbuilding.net/misc/jcombs.jpg[/a]

As for the website - I do be getting performance issues with multimedia-technologies.com. If I do a CTRL F5 it can take minutes to get from your server IMO.

Oh ya - The light grey bars show up better now. Looks ok at that.

Rgds,
Steve
[/quote]

thanks for the screenshot, can you check for me again, I made a change to the CSS file.

#26 steviewdr

steviewdr
  • Moderators
  • Advanced Member
  • 1,364 posts
  • LocationIreland

Posted 25 April 2006 - 09:02 PM

[!--quoteo(post=368579:date=Apr 25 2006, 07:56 PM:name=jcombs_31)--][div class=\'quotetop\']QUOTE(jcombs_31 @ Apr 25 2006, 07:56 PM) View Post[/div][div class=\'quotemain\'][!--quotec--]
thanks for the screenshot, can you check for me again, I made a change to the CSS file.
[/quote]

Afraid its still not quite right. Here is a screen of a different page
[a href=\"http://kartbuilding.net/misc/jcombs1.jpg\" target=\"_blank\"]http://kartbuilding.net/misc/jcombs1.jpg[/a]

The Contact Preferences are a little dodgy in IE also. Apart from been a tad on the small side - in IE there is a grey box around the radio buttons (see my screen shot above).

I dont know if you are worried about printing etc., but your print preview in opera could do with a little adjsuting.

Rgds,
Steve

#27 jcombs_31

jcombs_31
  • Staff Alumni
  • Advanced Member
  • 2,066 posts
  • LocationFL

Posted 26 April 2006 - 11:44 AM

[!--quoteo(post=368621:date=Apr 25 2006, 05:02 PM:name=steviewdr)--][div class=\'quotetop\']QUOTE(steviewdr @ Apr 25 2006, 05:02 PM) View Post[/div][div class=\'quotemain\'][!--quotec--]
Afraid its still not quite right. Here is a screen of a different page
[a href=\"http://kartbuilding.net/misc/jcombs1.jpg\" target=\"_blank\"]http://kartbuilding.net/misc/jcombs1.jpg[/a]

The Contact Preferences are a little dodgy in IE also. Apart from been a tad on the small side - in IE there is a grey box around the radio buttons (see my screen shot above).

I dont know if you are worried about printing etc., but your print preview in opera could do with a little adjsuting.

Rgds,
Steve
[/quote]

Thanks, i saw it at home and now removed v7 from my work computer so I can see these problems. I finally fixed it, what a pain in the @ss IE can be. I had to do with the logo, even though everything is defined to the pixel in the css, I had to float the image or it seems to add padding breaking the layout. I also fixed the contact form.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users