Jump to content


Photo

Unfinsihed script - code being displayed instead of what i expect


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 adamscybot

adamscybot
  • Members
  • PipPip
  • Member
  • 10 posts

Posted 27 April 2006 - 06:23 PM

A very kind person fulfilled my request to make a script to amanage the matches a roster pages of my website.

Here is the original thread:

[a href=\"http://www.phpfreaks.com/forums/index.php?act=ST&f=12&t=91923&st=0#entry368923\" target=\"_blank\"]http://www.phpfreaks.com/forums/index.php?...t=0#entry368923[/a]

As you can see, I am having a problem with the script which no matter how many times I look or where I look, i cant understand.

I have provided a link to the unfiinished script in that last post on that thread.

If anyone coudl complete this script or even add onto it with the matches backend I mentioned, I would be so grateful. Just a simple fix would make me happy.

Read the whole post (it isnt that long) to understand what my problem is.

Many, many thanks,
Adam

#2 wildteen88

wildteen88
  • Staff Alumni
  • Advanced Member
  • 10,482 posts
  • LocationUK, Bournemouth

Posted 27 April 2006 - 08:06 PM

I believe the open php tag is short tag and so your server doesn't have php_short_tags enabled. Instead replace any occurance of
<?
with
<?php


#3 adamscybot

adamscybot
  • Members
  • PipPip
  • Member
  • 10 posts

Posted 27 April 2006 - 09:12 PM

Nope, it was and always has been enabled.

Adam

#4 kenrbnsn

kenrbnsn
  • Staff Alumni
  • Advanced Member
  • 8,235 posts
  • LocationHillsborough, NJ, USA

Posted 27 April 2006 - 10:09 PM

It looks like the files are encoded in a different mapping than you usually use and it is screw up PHP.

Ken




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users