Jump to content


Photo

can anyone help ....


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 the apprentice webmaster

the apprentice webmaster
  • Members
  • PipPipPip
  • Advanced Member
  • 65 posts

Posted 07 May 2006 - 05:37 AM

i am got a script , when i ran it , it work but when i click on any link from that script i got this message
:'" Object not found!

The requested URL was not found on this server. The link on the referring page seems to be wrong or outdated. Please inform the author of that page about the error.

If you think this is a server error, please contact the webmaster.
Error 404


can anyone help me ..

#2 Prismatic

Prismatic
  • Members
  • PipPipPip
  • Advanced Member
  • 503 posts
  • LocationSan Diego

Posted 07 May 2006 - 06:07 AM

[!--quoteo(post=371947:date=May 7 2006, 12:37 AM:name=apprentice webmaster)--][div class=\'quotetop\']QUOTE(apprentice webmaster @ May 7 2006, 12:37 AM) View Post[/div][div class=\'quotemain\'][!--quotec--]
i am got a script , when i ran it , it work but when i click on any link from that script i got this message
:'" Object not found!

The requested URL was not found on this server. The link on the referring page seems to be wrong or outdated. Please inform the author of that page about the error.

If you think this is a server error, please contact the webmaster.
Error 404


can anyone help me ..
[/quote]

Means the page you are trying to access on the server does not exist!

#3 the apprentice webmaster

the apprentice webmaster
  • Members
  • PipPipPip
  • Advanced Member
  • 65 posts

Posted 07 May 2006 - 06:12 AM

[!--quoteo(post=371948:date=May 7 2006, 02:07 AM:name=Prismatic)--][div class=\'quotetop\']QUOTE(Prismatic @ May 7 2006, 02:07 AM) View Post[/div][div class=\'quotemain\'][!--quotec--]
Means the page you are trying to access on the server does not exist!
[/quote]
thx , but , that same page was working before then stop what could have cause this ?


#4 Prismatic

Prismatic
  • Members
  • PipPipPip
  • Advanced Member
  • 503 posts
  • LocationSan Diego

Posted 07 May 2006 - 06:22 AM

[!--quoteo(post=371949:date=May 7 2006, 01:12 AM:name=apprentice webmaster)--][div class=\'quotetop\']QUOTE(apprentice webmaster @ May 7 2006, 01:12 AM) View Post[/div][div class=\'quotemain\'][!--quotec--]
thx , but , that same page was working before then stop what could have cause this ?
[/quote]

Removing the page would cause it

#5 the apprentice webmaster

the apprentice webmaster
  • Members
  • PipPipPip
  • Advanced Member
  • 65 posts

Posted 07 May 2006 - 06:34 AM

[!--quoteo(post=371950:date=May 7 2006, 02:22 AM:name=Prismatic)--][div class=\'quotetop\']QUOTE(Prismatic @ May 7 2006, 02:22 AM) View Post[/div][div class=\'quotemain\'][!--quotec--]
Removing the page would cause it
[/quote]
i'm sorry Prismatic can you be more precise , thx

#6 superpimp

superpimp
  • Members
  • PipPip
  • Member
  • 24 posts

Posted 07 May 2006 - 10:42 AM

it means the page was removed from the host/server so it's no longer available




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users