Jump to content


Photo

mod_auth_mysql issue


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 prem52k

prem52k
  • New Members
  • Pip
  • Newbie
  • 1 posts

Posted 23 May 2006 - 03:21 PM

Hi All
After 2 days of headbanging, i finally gave a thought of asking you guys, hope i get some positive feedback... here goes.

Has anyone got previous hands-on experience using :mod_auth_mysql.so" module?

My Working Environment is:

WinXP Pro
Apache 2.2.0
PHP 5.1.2
MySQL 5.0.20


My problem is:
i`m using [a href=\"http://modauthmysql.sourceforge.net/\" target=\"_blank\"]mod_auth_mysql[/a] to restrict certain directories to certain users.
(ppl who`ve used before would know what i mean :) ) i configured everything according to the [a href=\"http://modauthmysql.sourceforge.net/CONFIGURE\" target=\"_blank\"]documentation[/a] provided by the *module* site.

#My htaccess file

ErrorDocument 401 /oops.html
ErrorDocument 404 /oops.html

AuthName "Area 51"
AuthType Basic
AuthMySQLHost "localhost"
AuthMySQLDB letmein
AuthMySQLUser wizard
AuthMySQLPassword nba2006
AuthMySQLUserTable user_info
AuthMySQLAuthoritative On
AuthMySQLEnable On
require valid-user

now when I try to access the protected folder I`m prompted to log-in, but once I do,
there is no change... the log-in prompt appears again. it doesn`t take me to the protected folder.

when I checked the error log, i got the following message...

[Tue May 23 20:13:33 2006] [error] [client 127.0.0.1] user test: password mismatch: /hta/archives/index.html, referer: [url]http://localhost/hta/[/url]

Does anyone know the cause for this error?
would appreciate some feedback.
TIA




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users