Jump to content


Photo

about the session_start()


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 OLM3CA

OLM3CA
  • Members
  • PipPipPip
  • Advanced Member
  • 52 posts
  • LocationCyprus

Posted 25 August 2006 - 06:18 PM

Hi;
I am using a 'security code script' in my web page let me show little code

in index.php:
                   
session_start();
                     $_SESSION['security_code'] = $pic_code;

I am calling the picture (security code picture) picture.php in index.php <img src='picture.php'> ETC...

In picture.php we create the image code that will be displayed.
Starts with this code :

           
  $security_code= $_SESSION['security_code'];
               $pic=imagecreate(100,30);
             
                            ...
                            ... ETC...


And my question is : while i am opening my page in internet explorer there is no problem.It works,The page shows no Errors.
But While opening in Mozilla Firefox I get an error like this :

Warning: session_start() [function.session-start]: open(/tmp/sess_2ef8a8a7331af98de8f5a42e831ddf21, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/me2me/public_html/index.php on line 5

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/me2me/public_html/index.php:5) in /home/me2me/public_html/index.php on line 5


The is no problem accurs before in internet explorer and mozilla firefox but firefox starts to give this error.
AND I am sorry for my english ,is not good enough I hope you will understand...
AMD rather than Intel , PHP rahter than ASP

#2 OLM3CA

OLM3CA
  • Members
  • PipPipPip
  • Advanced Member
  • 52 posts
  • LocationCyprus

Posted 25 August 2006 - 06:25 PM

and this error too:

Warning: Unknown(): open(/tmp/sess_2ef8a8a7331af98de8f5a42e831ddf21, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in Unknown on line 0

Warning: Unknown(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0

No ANSWER ? When I cleaned cache history temp etc... the problem solved ????
AMD rather than Intel , PHP rahter than ASP




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users