Jump to content


Photo

PHP 5.4.25 variables urlencode


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 chique67

chique67

    Newbie

  • New Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 04 March 2014 - 03:04 AM

Hi

 

Have just moved to a new server from 5.1 to 5.4.25

 

My web server software will now not install and is not passing thge install variables properly

 

Have been told by my softare suppliers that problem is only to do  with my server

 

----------------------------------------------------

that the issue is with $_POST requests, your server adds additional values %10d to actual $_POST variables , this happens due to the value passed in urlencode format.

 

-----------------------------------------------------------

 

And that they need to modify code ONLY for my server

 

Any ideas what this might be wrong with my server



#2 chique67

chique67

    Newbie

  • New Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 04 March 2014 - 03:06 AM

extra informatiuon:

 

The same is the problem with admin login as none of the variables are actually passed.



#3 trq

trq

    Advanced Member

  • Administrators
  • 30,968 posts
  • LocationSydney, Australia.

Posted 04 March 2014 - 05:15 AM

The description of your issue is severely lacking. Be specific.

http://thorpesystems.com | http://proemframework.org | http://github.com/trq

SmtpCatcher - A very simple mock sendmail useful for testing PHP mail scripts.
OPM - My Linux package manager.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Cheap Linux VPS from $5
SSD Storage, 30 day Guarantee
1 TB of BW, 100% Network Uptime

AlphaBit.com