Jump to content


Photo

Reference to Anti-Spam Setup


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 lead2gold

lead2gold
  • Members
  • PipPipPip
  • Advanced Member
  • 164 posts
  • LocationOttawa, On

Posted 08 March 2006 - 08:21 PM

I notice ALOT of sites are using the Anti-Spam signup thingy-ma-bober causing one to read a series of digits/numbers from an image and retype them.

How is this done, what is a good site to reference to set this up?



#2 Gaia

Gaia
  • Members
  • PipPipPip
  • Advanced Member
  • 95 posts
  • LocationCanada

Posted 08 March 2006 - 08:25 PM

This may be of some help to you.

[a href=\"http://www.phpfreaks.com/forums/index.php?showtopic=86566&hl=\" target=\"_blank\"]http://www.phpfreaks.com/forums/index.php?...topic=86566&hl=[/a]

#3 lead2gold

lead2gold
  • Members
  • PipPipPip
  • Advanced Member
  • 164 posts
  • LocationOttawa, On

Posted 08 March 2006 - 08:50 PM

[!--quoteo(post=352966:date=Mar 8 2006, 03:25 PM:name=Gaia)--][div class=\'quotetop\']QUOTE(Gaia @ Mar 8 2006, 03:25 PM) View Post[/div][div class=\'quotemain\'][!--quotec--]
This may be of some help to you.

[a href=\"http://www.phpfreaks.com/forums/index.php?showtopic=86566&hl=\" target=\"_blank\"]http://www.phpfreaks.com/forums/index.php?...topic=86566&hl=[/a]
[/quote]

Thank you! it was.
I'd push the *Solved* button, but i don't have one.



#4 lead2gold

lead2gold
  • Members
  • PipPipPip
  • Advanced Member
  • 164 posts
  • LocationOttawa, On

Posted 08 March 2006 - 09:05 PM

[!--quoteo(post=352979:date=Mar 8 2006, 03:50 PM:name=lead2gold)--][div class=\'quotetop\']QUOTE(lead2gold @ Mar 8 2006, 03:50 PM) View Post[/div][div class=\'quotemain\'][!--quotec--]
Thank you! it was.
I'd push the *Solved* button, but i don't have one.
[/quote]

If i could just add to that , i get this error:
Fatal error: Call to undefined function: imagecreatefromjpeg()

yet when i look on php.net it claims its built into the software. Is this a module i have to enable or a comment i have to touch in the php.ini to have work?


Edit: i just wanted to add that this is set in my php.ini file (and i did restart apache):
extension=php_gd2.dll
I'm currently using PHP v4.4.0 (so GD should be working... should it not?)






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users