Jump to content


Photo

apache not loading images.


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 runelore

runelore
  • New Members
  • Pip
  • Newbie
  • 4 posts

Posted 15 June 2003 - 01:37 PM

Hi, I have experience setting up apache server (well a little) I have now set up an apache webserver on my home system (win XP) and everything is fine... The only problem is that when ever anyone else tries to view my site(s) they have problems with images, randomly some images simply do not load, the site(s) are fine when I am viewing them (both from \"localhost\", ip address and domain link).. I cant find the problem, any help please.. very important.. thanks..

#2 Blu_Smurf

Blu_Smurf
  • Members
  • PipPipPip
  • Advanced Member
  • 32 posts
  • LocationTexas

Posted 15 June 2003 - 02:07 PM

Perhaps you dont have a high speed uplink and the images are timing out?

#3 runelore

runelore
  • New Members
  • Pip
  • Newbie
  • 4 posts

Posted 15 June 2003 - 02:11 PM

I have a 1 meg line with around 512 upload, I have no problem witha nything else, I usuallly get around 112Kbits per second d/l. adn All external speed tests say is fine.. Thanks for the reply BTW. I just dont know what it is, but images are just not getting through, any ideas??

#4 Blu_Smurf

Blu_Smurf
  • Members
  • PipPipPip
  • Advanced Member
  • 32 posts
  • LocationTexas

Posted 15 June 2003 - 02:30 PM

are the images in there own folder and if so, is there a .htacess folder in it or anything else that would restrict acess?

#5 runelore

runelore
  • New Members
  • Pip
  • Newbie
  • 4 posts

Posted 15 June 2003 - 02:51 PM

no not at all, the images are in their own folder, no htaccess at all, no restrictions on the folder.. I am gonna try to allow all permissions to the folders but that shouldnt matter.. I am just stumped..

#6 Blu_Smurf

Blu_Smurf
  • Members
  • PipPipPip
  • Advanced Member
  • 32 posts
  • LocationTexas

Posted 15 June 2003 - 03:33 PM

as am i, never heard of that problem before




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users