Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

vruiz

Xdebug 2.2.2: no call stack in browser

Recommended Posts

I'm new to Xdebug. I've installed from source version 2.2.2 in linux and followed instructions from http://xdebug.org/docs/install to configure it. I can use debugclient and connect to server and issue commands. I can see Xdebug is present in Zend Engine v2.4.0 and enabled as extension with info.php output. When I request a recursive function to overpass xdebug.max_nesting_level=100 to throw an error there is no call stack in the browser. This are some directives I configured in php.ini:
zend_extension=/usr/lib/php5/extensions/xdebug.so
xdebug.remote_enable=On
xdebug.remote_handler="dbgp"
xdebug.remote_host="localhost"
xdebug.dump.SERVER=*
xdebug.dump.ENV=*
xdebug.dump.REQUEST=*
xdebug.scream=1
xdebug.default_enable=1
xdebug.dump_undefined=1
xdebug.auto_trace=On

 

This is the function I expect to hit max_nesting_level so call stack should be showed:

<?php
    function recursion($x ) {
        $x--;
        print "$x ";
        recursion($x);
    }

    recursion(250);
?>

 

This is the output from apache2 I can see in the browser:

249 248 247 246 245 244 243 242 241 240 239 238 237 236 235 234 233 232 231 230 229 228 227 226 225 224 223 222 221 220 219 218 217 216 215 214 213 212 211 210 209 208 207 206 205 204 203 202 201 200 199 198 197 196 195 194 193 192 191 190 189 188 187 186 185 184 183 182 181 180 179 178 177 176 175 174 173 172 171 170 169 168 167 166 165 164 163 162 161 160 159 158 157 156 155 154 153 152

 

What directives am I missing that makes no call stack output on my browser?

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.