Jump to content


Photo

list-style: none


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 alekz

alekz
  • New Members
  • Pip
  • Newbie
  • 4 posts

Posted 04 March 2006 - 05:08 AM

that command doesnt seem to work for firefox...does anyone know a way around this?

#2 moberemk

moberemk
  • Members
  • PipPipPip
  • Advanced Member
  • 695 posts

Posted 04 March 2006 - 02:41 PM

Did you add the ; end tag? Is it grammatically correct when you put it in? Because it's always worked for me. I've got a live site you can see that uses it, in fact.
Disclaimer: No matter how harsh I may be, I'm always IMO only.

#3 alekz

alekz
  • New Members
  • Pip
  • Newbie
  • 4 posts

Posted 05 March 2006 - 08:28 AM

[!--quoteo(post=351590:date=Mar 4 2006, 10:41 AM:name=moberemk)--][div class=\'quotetop\']QUOTE(moberemk @ Mar 4 2006, 10:41 AM) View Post[/div][div class=\'quotemain\'][!--quotec--]
Did you add the ; end tag? Is it grammatically correct when you put it in? Because it's always worked for me. I've got a live site you can see that uses it, in fact.
[/quote]
yeah i got the ; at the end. however, i added "-type" to it and it seems to solve the problem as well as making a blank image. 'list-style-type: none;' is what i used

thanks tho

#4 moberemk

moberemk
  • Members
  • PipPipPip
  • Advanced Member
  • 695 posts

Posted 05 March 2006 - 03:39 PM

Ah. That would keep it from working.
Disclaimer: No matter how harsh I may be, I'm always IMO only.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users