Jump to content


Photo

Problems posting on this forum


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 gerrydewar

gerrydewar
  • Members
  • PipPipPip
  • Advanced Member
  • 36 posts

Posted 18 March 2006 - 02:48 PM

I've been trying to post code on here since yesterday and keep getting the same error message:

Not Acceptable
An appropriate representation of the requested resource /forums/index.php could not be found on this server.

Does anyone know what this means? Is it just me or is anyone else having the same problem?

#2 wildteen88

wildteen88
  • Staff Alumni
  • Advanced Member
  • 10,482 posts
  • LocationUK, Bournemouth

Posted 18 March 2006 - 03:01 PM

Appearntly a security type script has been installed on this server and they are trying to resolve the issue by lowering the security control down as it thinks your attempting to hack the site.

I know its annoying but hopefully this will be resolved soon.

#3 gerrydewar

gerrydewar
  • Members
  • PipPipPip
  • Advanced Member
  • 36 posts

Posted 18 March 2006 - 03:12 PM

Thanks for that. I thought i'd managed to break something this end.

#4 kenrbnsn

kenrbnsn
  • Staff Alumni
  • Advanced Member
  • 8,235 posts
  • LocationHillsborough, NJ, USA

Posted 18 March 2006 - 04:33 PM

I don't think it's the whole site, people are able to post code on the PHP Help forum, just not on this forum.

Ken

#5 gerrydewar

gerrydewar
  • Members
  • PipPipPip
  • Advanced Member
  • 36 posts

Posted 18 March 2006 - 04:42 PM

Just tried to post my code on the help forum and get the same error :-(




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users