Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'chrome'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welcome to PHP Freaks
    • Announcements
    • Introductions
  • PHP Coding
    • PHP Coding Help
    • Regex Help
    • Third Party Scripts
    • FAQ/Code Snippet Repository
  • SQL / Database
    • MySQL Help
    • PostgreSQL
    • Microsoft SQL - MSSQL
    • Other RDBMS and SQL dialects
  • Client Side
    • HTML Help
    • CSS Help
    • Javascript Help
    • Other
  • Applications and Frameworks
    • Applications
    • Frameworks
    • Other Libraries
  • Web Server Administration
    • PHP Installation and Configuration
    • Linux
    • Apache HTTP Server
    • Microsoft IIS
    • Other Web Server Software
  • Other
    • Application Design
    • Other Programming Languages
    • Editor Help (Dreamweaver, Zend, etc)
    • Website Critique
    • Beta Test Your Stuff!
  • Freelance, Contracts, Employment, etc.
    • Services Offered
    • Job Offerings
  • General Discussion
    • PHPFreaks.com Website Feedback
    • Miscellaneous

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Age


Donation Link

Found 2 results

  1. I have an iframe in a html or php site (tried both) and it works fine on Firefox and my mobile browsers. But Chrome behaves badly. The iframed php page contains a form and when I send it the whole iframe disapears. But it reapears when "painting it with my mouse". no cliks needed. just some mouseover/hovering. The whole iframe don't appear at once but small part of it. Therefor the "painting expirience". It is annoying because the visitor don't kmow to do this. Sorry, but i dont know how to explain this any better. the form is a domain lookup form (whois).
  2. I have a php application that serves pdf downloads. It works fine on all devices and browsers with one small but really annoying side-effect (edge-case for sure) When I look at my download logs anytime the download is triggered from Chrome on Android it is called twice! Bizarre behavior and I can't figure it out. Some background: The download is a pdf that get's created on the fly. All requests get processed through my index.php controller. I was serving the request with javascript via: window.open('export?file=something_to_inform_the_controller'); Works great in all browsers and devices but android chrome triggers this twice. So I got wise and though maybe a direct link would work better: <a target="_blank" href="http://mysite.com/export?file=abc123" download="file.pdf">DL link</a> or <a target="_blank" href="http://mysite.com/export?file=abc123">DL link</a> or <a target="_self" href="http://mysite.com/export?file=abc123" download="file.pdf">DL link</a> or <a target="_self" href="http://mysite.com/export?file=abc123">DL link</a> Nope, none of these flavors prevents android/chrome from double downloading. Then I researched my php header settings and tried: content-disposition: inline vs. content-disposition: attachment with no success Note, the download is logged when the controller processes the request for the download. I have duplicated download events for all downloads on android/chrome. It's strange that I have not found a solution online for this or maybe I'm overlooking something silly. Any ideas?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.