Jump to content
JSwann

PHP/HTML Input form not populating

Recommended Posts

Hi all, 

I currently have a table listed, with one of the rows being hyperlinked and linking to an input form, should be autopopulated from the code (ID or other unique identifier) of the row, however, when clicking the link the form does not load. I will insert relevant code to this thread and if anyone would be able to shed some light on this that would be great. 

NOTE: SQL code has already been tested using PHPMyAdmin and works fine. Although, it may need changed to help with this issue - I'm not quite sure. 

Please see screenshots for relevant code.

programming.jpg

Edited by JSwann
Code did not show

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can't tell where countCode is coming from. Are you sure that's supposed to match the country name?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Would be a hell of a lot easier if one posted the code rather than a screenshow with black background and tiny print......

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks anyways guys. 

 

Went wrong by naming a variable wrong within my associative array -.-

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.